Cadde Fulin'den Nihat Doğan'a: Benim şarkılarımdan uzak dursun!

Fulin'den Nihat Doğan'a: Benim şarkılarımdan uzak dursun!

15.06.2023 - 16:36 | Son Güncellenme:

Yeni şarkısı ‘Merkür’ü müzikseverlerle buluşturan Fulin, önceki gün Etiler’de objektiflere yansıdı. Fulin, müzik dünyasında son dönemin popüler parçaları ‘Antidepresan’ ve ‘Aşkın Olayım'ı kendine has tarzıyla yorumlaması gündem olan türkücü Nihat Doğan'la ilgili soruya çok konuşulacak bir cevap verdi.

Fulinden Nihat Doğana: Benim şarkılarımdan uzak dursun

Etiler’de basın mensuplarının sorularını cevaplayan Fulin, yeni parçası için çok güzel tepkiler aldığını, özellikle şarkının yanı sıra klibinde bir hayli beğenildiğini söyledi.

Haberin Devamı

"NAZARA GELDİM"

Kolundaki sargıyla dikkat çeken 28 yaşındaki ünlü isim,, “Klipte geçirdiğim kazada dirseğim kırıldı. İki haftadır kolum alçıdaydı. Yeni yeni kendime geliyorum ama göz var üzerimde, bazılarının nazarına geldim" dedi.

Fulinden Nihat Doğana: Benim şarkılarımdan uzak dursun

AMAN NİHAT DOĞAN DUYMASIN!

Nihat Doğan’ın, Mabel Matiz'in ‘Antidepresan’ ve Simge Sağın'ın ‘Aşkın Olayım’ şarkılarını seslendirmesi hakkında konuşan Fulin, "Ne güzel seslendirsin tabii ama mümkünse benim şarkılarımdan uzak dursun" sözleriyle gülümsedi.

Fulinden Nihat Doğana: Benim şarkılarımdan uzak dursun

"GÜNDEME GELMEK İÇİN BÖYLE KONUŞMUŞ"

Tuğba Ekinci’nin "Fakirler beni dinlemeye gelmesin’ sözleri de hatırlatılan şarkıcı, “Trajikomik bir durum bu. Müzik insana hayat verir. Ben yeri geliyor halk konseri veriyorum, yeri geliyor özel bir etkinlikte sahne alıyorum. Zengini fakiri olmaz bu işin. O gündeme gelmek için böyle konuşmuş. Bu apaçık ortada" ifadelerini kullandı.

Fulinden Nihat Doğana: Benim şarkılarımdan uzak dursun