Cadde Futbolcu Manuel Fernandes gazeteciyi yumrukladı!

Futbolcu Manuel Fernandes gazeteciyi yumrukladı!

01.08.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

İran ekibi Sepahan’a transfer olan ve bir dönem ülkemizde Beşiktaş forması da giyen Manuel Fernandes, takımıyla kamp için geldiği Türkiye’de olay çıkardı. Kuruçeşme’de yanında beş kadınla bir mekandan çıkarken Beyaz TV muhabiri Mustafa Ağdağ ile karşılaşan 36 yaşındaki futbolcu, menajerinin gazeteciye saldırması üzerine kendisi de Ağdağ'ı yumrukladı. Polis ekipleri, ifadelerini almak için Fernandes ve menajerini şubeye çağırdı.

HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYET
Bir dönem Süper Lig'de Beşiktaş ve Kayserispor takımlarının formasını giyen Manuel Fernandes, İran’ın Sepahan kulübüne transfer olmuştu. Yeni sezon öncesi kampını Kocaeli Edis Spor Kompleksi’nde geçiren ve İran ekibiyle bir haftadır idmanlara çıkan Portekizli yıldız, İhlas Haber Ajansı’na özel açıklamalar yapmıştı.

Haberin Devamı

“HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLUP, KUPAYI KAZANMAK”

Yeni kulübüyle hedefinin şampiyonluk olduğunu söyleyen Manuel Fernandes, “Bir haftadır buradayım. Kulübümüz geçen seneyi üçüncü bitirmiş, büyük bir kulüp. Tabii ki bu seneki hedefimiz şampiyon olup kupayı kazanmak” ifadelerini kullanmıştı.

Futbolcu Manuel Fernandes gazeteciyi yumrukladı

“BEŞİKTAŞ BENİM KALBİM GİBİ, HAYATIM GİBİ”

Beşiktaş’ta geçirdiği günlerle ilgili de konuşan başarılı futbolcu, “Ben de Beşiktaşlı taraftarlarla aynı duygudayım. Benim ikinci evim burası. Tabii o duygular ve İstanbul bambaşka. Benfica’da yaşadıklarımın aynılarını Beşiktaş’ta yaşadım. Beşiktaş benim kalbim gibi, hayatım gibi. İkinci hayatım” cümlelerine yer vermişti.

“BEŞİKTAŞ MARŞLARINI HATIRLIYORUM AMA SESİM İYİ DEĞİL”

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta unutamadığı anlarla alakalı ise Fernandes, “Ligde 3-2 yendiğimiz Fenerbahçe maçını hiç unutamıyorum. Son dakikada Olcay Şahan’ın golüyle kazanmıştık. Bir de Türkiye Kupası’nı kazandığımız maçı hiç unutmuyorum. Beşiktaş marşlarını hatırlıyorum ama sesim iyi değil” diye konuşmuştu.

FLAŞLARI GÖRÜNCE ŞOKE OLDU!

Manuel Fernandes, İran’ın Sepahan takımıyla kamp için geldiği Türkiye’de olay çıkardı. Gündüz İzmit'te antrenman yapan futbolcu, akşam Kuruçeşme’de bulunan bir mekana geldi. Mekanda basın mensuplarının olduğundan habersiz olan Fernandes, geç saatlerde yanında beş kadınla birlikte dışarı çıktığı sırada patlayan flaşlarla şoke oldu.

Futbolcu Manuel Fernandes gazeteciyi yumrukladı

"ÇEKMENİ İSTEMİYORUM!"

Fernades’in menajeri, gazetecilere görüntü almaması için engel oldu. Küfürler ve tehditler savuran şahıs, “Çekmeni istemiyorum. Ben menajeriyim sana çektirmeyeceğim!” dediği sırada Beyaz TV muhabiri Mustafa Ağdağ’a saldırdı.

Futbolcu Manuel Fernandes gazeteciyi yumrukladı

MUHABİRE YUMRUK ATTI!

Arkadaşının muhabire saldırdığını gören Fernandes de koşarak Ağdağ'a yumruk attı. Yüzünden ve kolundan yaralanan muhabir, hemen polise haber verdi. Fernandes ve arkadaşları, gazeteciyi darp edip, kaçarak olay yerinden taksiyle uzaklaştı. Şikayet üzerine gelen polis ise hemen rapor tuttu.

Futbolcu Manuel Fernandes gazeteciyi yumrukladı

Muhabir Mustafa Ağdağ, önce ifade verdi, daha sonra da darp raporu aldı. Polis ekipleri, ifadelerini almak için Manuel Fernandes ve menajerini şubeye çağırdı.