Barbadoslu şarkıcı, terası, havuzu, spa’sı, spor salonu olan bu malikaneyi, geçtiğimiz yıl 13,8 milyon dolara (yaklaşık 119 milyon TL) satın almıştı.
Century City'de bulunan lüks bir apartman dairesinde oturan Rihanna'dan önce malikanenin sahibi 'I Dream of Jeannie' dizisinin yaratıcısı Sidney Sheldon‘ın kızı Mary Sheldon'dı.
Rihanna'nın ülkesi Barbados'ta bir villa, Hollywood Hills'te 7 milyon dolarlık başka bir malikane, Los Angeles'da yüksek katlı bir binada lüks bir daire olmak üzere başka gayri menkulleri de bulunuyor.
Öte yandan geçtiğimiz ay rapçi sevgilisi ASAP Rocky ile gecelerde görüntülenen Rihanna, New York'ta gittiği bir mekanda kapıda kalmıştı.
Yanında kimliği olmadığı için 33 yaşındaki yıldızın bara girmesine izin verilmemişti. Bunun ardından ikili bir süre mekanın güvenlikleriyle tartışmıştı.
Gerçek adı Rakim Nakache Mayers olan ASAP Rocky, sevgilisinden övgü dolu sözlerle bahsetmişti. 32 yaşındaki rapçi, GQ ile yaptığı röportajda Rihanna'yı "Hayatımın aşkı" olarak tanımladı.
FOTOĞRAFLAR: BACKGRID USA / SPLASH NEWS/ BACKGRID UK