Cadde Gamze Topuz: 18 yaşıma geri dönmek istemem!

Gamze Topuz: 18 yaşıma geri dönmek istemem!

09.10.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

'Doktorlar' dizisinde hayat verdiği 'Zeynep Öztürk' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Gamze Topuz, yaklaşık yedi yıldır eski futbolcu Tümer Metin (47) ile aşk yaşıyor. 39'uncu yaş gününü dün Arnavutköy'de bir mekanda kutlayan oyuncu, gençlik yıllarına dönmek istemediğini vurgularken, en güzel doğum gününü de Tümer'e ilan-ı aşk ederek açıkladı.

Gamze Topuz: 18 yaşıma geri dönmek istemem

HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYET
Gamze Topuz ile meslektaşı Ümit Kantarcılar, 2014 yılında Kaş'ta aile arasında düzenlenen sade bir törenle dünyaevine girmişti. Mart 2015'te kızları Elis Naz'ı kucağına alan ünlü çift, 2016'da olaylı şekilde boşanmıştı. Topuz, "Kızımız 30 günlükken ayrıldık. Eşim bana boşanma davası açtı" açıklamasını yapmıştı.

Gamze Topuz: 18 yaşıma geri dönmek istemem

Haberin Devamı

Uzun süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu, geçtiğimiz aralık ayında Tümer Metin ile birlikteliğinin altıncı yılını kutlamıştı.

"DAHA AKLI BAŞINDA SEVİYORUM SENİ"

Yıl dönümü için eski futbolcu ile birlikte çekilen karelerini Instagram hesabından paylaşan Topuz, gönderisinin altına romantik bir not düşmeyi de ihmal etmemişti.

Bugün altı yıl oldu sevdiğim. İlk gün gibi ama. Daha aklı başında, daha sağlam seviyorum seni. Sen nereye bakarsan ben ordayım.

Gamze Topuz: 18 yaşıma geri dönmek istemem

İLGİNÇ AŞK POZU: AYAK SEVME SAATİ

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Topuz, Mart 2021'de ise ev hallerini paylaşmıştı. Oyuncunun, kızı Elis Naz'ın ayağını elleriyle sevdiği sırada; aynı hareketi eski milli futbolcu da Topuz'a yapmıştı. Oyuncu, Tümer Metin'in ayağını sevdiği fotoğrafı Instagram'dan paylaşarak, "Ayak sevme saati" notunu yazmıştı.

Gamze Topuz: 18 yaşıma geri dönmek istemem

"HAYATIMIN AŞKI TÜMER'LE TANIŞTIM"

Haberin Devamı

Gamze Topuz, önceki gün Arnavutköy'deki bir mekanda arkadaşları ve sevgilisi Tümer Metin'le doğum gününü kutladı. 39'uncu yaşını kutladığını söyleyen oyuncu, "18 yaşıma geri dönmek istemem. O yaşlarda arantıda oluyorsunuz. Ne yapmak istediğinizi bilmiyorsunuz ve her şey belirsiz oluyor" diyerek, gençlik yıllarına dönmek istemediğini dile getirdi.

Gamze Topuz: 18 yaşıma geri dönmek istemem

Yeni yaşında sağlık dileyen Topuz, en güzel yaşının 33 olduğunu belirterek, "En güzel doğum günümdü. Hayatımın aşkı Tümer'le tanıştım. En güzel, en unutamadığım yaş günümdü" dedi.

'EVLİLİK' CEVABI DİKKAT ÇEKTİ

Haziran 2020'de Günaydın'dan İlker Gezici'ye konuşan Gamze Topuz, "Evlenmeyi düşünüyor musunuz?' sorusuna şu yanıtı vermişti:

Her şey iyi gidiyorken evlenmeye ne gerek var? Evlilikle ilgili güzel tecrübe yaşamadım. O da 15 sene evlilik yaşamış. Başlarda toplumun dayattığı şeylerden dolayı 'Evlenmeliyiz' diye düşünüyordum ama artık 'Mutlaka evlenmeliyim' demiyorum. Biz böyle mutluyuz. Tümer beni o zor süreçten kurtaran, aynı dili konuştuğum tek insan. Hayattaki en büyük şansım. Başlarda ön yargılıydım, 'Futboldan başka bir şey konuşamayız' diyordum. Benden daha fazla kitap ve film bilgisine sahip. Mentör oldu bana.