Cadde Gigi ‘PVC’ ile podyumda

Gigi ‘PVC’ ile podyumda

26.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Milano Moda Haftası’nda birçok ünlü isim “Versace” defilesinde boy gösterirken, podyumların aranılan mankeni Gigi Hadid’in PVC ile kaplı elbisesi dikkati çekti.

Gigi ‘PVC’ ile podyumda

 

Giyim sektöründe peş peşe gerçekleştirilen moda haftaları, pandemiye rağmen büyük ilgi görüyor. İtalya’da Salı günü başlayan ve yarın sona erecek olan Milano Moda Haftası’nda da “Versace”nin defilesi ünlüler geçidine sahne oldu. Defilede İtalyan modacı Donatella Versace’nin tasarımlarını, bir dönemin ikonik süper modeli Naomi Campbell, mankenler Gigi Hadid, Irina Shayk, Emily Ratajkowski ile Stella Maxwell, şarkıcı Dua Lipa ve Madonna’nın manken olan kızı Lourdes Leon tanıttı.

Haberin Devamı

Boru malzemesiyle

Gigi Hadid’in giydiği, kartlarda ve boruların üretiminde kullanılan plastik madde PVC’den oluşan siyah elbise, defilenin en beğenilen tasarımlarından biri oldu. Donatella Versace’nin de defilede kendi tasarımı olan PVC elbiseyi tercih etmesi dikkat çekti. Öte yandan, şarkıcı Dua Lipa, iki parçadan oluşan pembe kıyafetiyle; Naomi Campbell, parlak pembe pantolon-ceket takımıyla; Lourdes Leon ise gümüş midi elbisesiyle nefes kesti. Milano Moda Haftası, Paris, New York ve Londra’yla birlikte “Big 4” (Büyük Dörtlü) olarak anılıyor. Bir başka ifadeyle en yeni tasarımların sergilendiği Milano Moda Haftası, dünya çapındaki dört büyük sektörel etkinlikten biri olarak ilgiyle izleniyor.