Cadde Gizem Karayel: Emre bambaşka bir adam!

Gizem Karayel: Emre bambaşka bir adam!

24.05.2024 - 09:20 | Son Güncellenme:

Emre Karayel, rol aldığı 'RU' dizisinin önceki gün Ortaköy Feriye’de gerçekleşen galasına, eşi ve oğlu Can'ın annesi Gizem Karayel'le birlikte katıldı. 2020 yılında evlenen çiftten Gizem Karayel, oyuncu eşine övgüler yağdırdı.

Gizem Karayel: Emre bambaşka bir adam

Meryem Uzerli'nin başrolde yer aldığı Yeni projesinin çekim sürecinden bahseden Emre Karayel, "Diziyi iki yıl önce İzmir Urla’da çektik ve 5-6 ay oralarda kaldık. Oğlumuz Can, oraya gittiğimizde kundaktaydı. Dizi bittiğinde emekleyip, büyümeye başladı" dedi.

Haberin Devamı

"MUTLULUĞUN FORMÜLÜ HUZURDA"

İki yaşında bir oğulları olan ünlü çift, "Çocuktan sonra hayatımızda çok bir şey değişmedi. Özel davetler dışında çok dahil olamıyoruz. Hayatımız çok koşturmacalı ve çalışarak geçiyor. Onun dışında her şey güzel. Mutluluğun formülü huzurda. Yeter ki çalışalım, yeter ki üretelim” şeklinde konuştular.

Gizem Karayel: Emre bambaşka bir adam

"BENİM İÇİN TARİFİ YOK"

Eşinin nasıl bir baba olduğunu soran gazetecilere Gizem Karayel, “Çok abartmak istemiyorum ama hayallerimin çok üstünde. Hem inanılmaz bir baba hem de inanılmaz bir eş. Tarifi yok benim için. Çok şanslıyım. Sanat camiasından uzak bir insan olarak gördüklerimiz ve bildiklerimiz aile yaşantılarında daha farklı olabiliyor. Emre bambaşka bir adam. Çok mutlu ve huzurluyum” yanıtını verdi.

Gizem Karayel: Emre bambaşka bir adam

Haberin Devamı

'KISKANÇLIK' AÇIKLAMASI

"Aranızda kıskançlık yaşanıyor mu?" sorusu üzerine ise Gizem Hanım, "Böyle bir muhabbetimiz olmuyor. İnanılmaz gurur duydum. Kendi adıma da şanslı hissettim” dedi.

Gizem Karayel: Emre bambaşka bir adam