Cadde Gökhan Güneş kimdir?

Gökhan Güneş kimdir?

06.03.2015 - 11:34 | Son Güncellenme:

'Sen ve Ben' isimli ikinci albümü ile müzikseverlerin karşısına çıkan Gökhan Güneş oldukça beğeni topladı. İlk albümünde de oldukça önemli isimlerle çalışan Gökhan Güneş kendi tarzını ve farkını ortaya koydu. Peki Gökhan Güneş kimdir? İşte ayrıntılar..

Gökhan Güneş kimdir

Trabzonlu bir ailenin oğlu olarak 1984 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

Haberin Devamı

İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı.

Daha sonra Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Dış Ticaret Bölümünü kazandı ve eş zamanlı olarak Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdi. Bu dönemde çalışmalarına fayda sağlayacağını düşündüğü Klasik Müzik ve Solfej eğitimlerini alarak müzikalitesini geliştirdi. Gitarı ile besteler yapmaya başladı.

2012 yılında Erümnet Vural prodöktürlüğünde ”Bunun Adı Aşk” isimli ilk albümü ile müzik marketlerdeki yerini aldı. Albümün içerisinde yer alan tüm şarkıların söz ve müziklerinin Gökhan Güneş’e ait olduğu projede, ilk video klip Kemal Başbuğ yönetmenliğinde ”Kalbine Sürgün” isimli şarkısına çekildi. Albümün 2.video klibi ise Rafet El Roman yönetmenliğinde ”Her Şey Ona” isimli şarkı oldu. İlk albümü ile bir çok televizyon ve radyo programına katılım gösterdi. ”Kalbine Sürgün” isimli şarkısı Rafet El Roman ve Ezo ile düet projesi haline dönüşmesiyle, geniş kitlelere yayıldı ve sevilerek dinlenildi. ”Kalbine Sürgün” ile ardı ardına gelen ”Türkiye Müzik Ödülleri/ En İyi Düet”, Pal FM/En İyi Düet”, ”Peramoda/En İyi Beste ve Söz”, ”Moonlife Magazin / Yılın En İyi Şarkısı” ödülleri başta olmak üzere bir çok ödül aldı.

Haberin Devamı

2014 yılında 2.albümü için ülkenin önemli prodüktörlerinden Aykut Gürel ile çalışma fırsatı bulan Gökhan Güneş, yine tamamının söz ve müziklerinin kendisine ait olduğu 10 şarkılık ”Sen ve Ben” ismini verdiği albümünü İremRecords işbirliğiyle müzik severlerle buluşturdu. Albümde bulunan dokuz şarkının düzenlemeleri Aykut Gürel imzasını taşıyor. Sanatçı ilk video klibini Çağatay Karaçizmeli yönetmenliğinde, albüme ismi verilen şarkısı ”Sen ve Ben”e çekti.