Cadde GÜNÜN MEKÂNI

GÜNÜN MEKÂNI

31.12.2012 - 20:30 | Son Güncellenme:

Yılbaşı kutlaması için henüz bir program yapmadıysanız, Big Chefs’in önerisine kulak verin.

GÜNÜN MEKÂNI

BIG CHEFS TARABYA

Restoran bu gece konuklarına özel ‘yılbaşı mönüsü’ ve ‘Memories and Dreams Orkestrası’nın canlı müzikleriyle unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Başlangıçlar, ara yemek, ana yemek ve tatlıdan oluşan mönüyle güzel bir lezzet deneyimi yaşarken, sürprizler ve canlı müzik performansıyla eğlencenin keyfini sürebilirsiniz.
Mönüdeki başlangıçlar arasında ‘balkabaklı mücver’, ‘pazı yaprağına sarılı somon köfte’, ‘karides’, ‘kızarmış keçi peyniri kombinasyonu’ gibi tatlar yer alırken, ara sıcak olarak ‘kuşkonmaz ve trüf aromalı risotto’ servis ediliyor. Ana yemekte ‘baharatlı bonfile madalyonları’ veya ‘fırında hindi’ var. Tatlı mönüsündeyse ‘balkabak ve kestaneli mus kek’ ziyaretçileri bekliyor. Adres: Yeniköy Cad.
No: 80 Tarabya Tel: 0 212 262 70 70

Haberin Devamı

GÜNÜN SERGiSi

FOTOĞRAF MÜZESİ’NDE 35 FARKLI BAKIŞ

14 kişilik ekip geçen yaz boyunca Murat Gür’den fotoğraf eğitimi aldı. Eğitim kapsamında Gür ve öğrencileri, İstanbul’un değişik semt ve mekânlarının yanı sıra, Kapadokya’da da çekim yaptı. Eğitim ve geziler sırasında çekilen birçok fotoğraf arasından seçilen 35 karenin yer aldığı bu sergi, ilk olarak D&B Maslak Ofisi’nde açıldı. Şimdiyse Kadırga’daki İstanbul Fotoğraf Müzesi’nde sanatseverlerle buluşuyor.
6 Ocak’a kadar sürecek serginin geliri, müzeye aktarılacak.

GÜNÜN ALBÜMÜ

İSTANBUL LOUNGE III by SALİH SAKA / Salih Saka

İlk iki albümüyle uzun süre listelerde kalan Salih Saka, İstanbul’u müzikle anlatmaya devam ediyor. 31 yıllık deneyimden doğan ‘İstanbul Lounge III by Salih Saka’ albümü, seriyi başka bir boyuta taşıyor. Albümdeki
14 parçadan sekizi ilk kez bu albüm için hazırlandı. Diğer altı parçanın dördüyse ilk defa karışık bir albümde dinleyici karşısına çıkıyor. “Dinlerken benimle aynı heyecanı ve keyfi paylaşacağınızı umuyorum” diyen Salih Saka, yeni albümüyle 2013’e keyifli başlıyor.