Cadde Hadise'nin baştan aşağı leopar tarzı gündem oldu

Hadise'nin baştan aşağı leopar tarzı gündem oldu

27.07.2023 - 15:01 | Son Güncellenme:

Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan şarkıcı Hadise, tarzıyla sık sık gündeme geliyor. Hadise son olarak baştan aşağı leopar desenli tarzıyla çok konuşuldu.

Hadise Açıkgöz ile Mehmet Dinçlerler, 30 Nisan 2022 tarihinde Çırağan Sarayın'da aile arasında gerçekleşen törenle hayatlarını birleştirmişti. Sessiz sedasız evlenen ikilinin mutluluğu sadece beş ay sürmüştü. İkili, anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı.

Haberin Devamı

"MURDA CAN DOSTUM"

Ünlü şarkıcı, son dönemde rapçi Murda ile hakkında çıkan 'aşk' iddialarına da cevap vermişti. Murda ile çok yakın iki dost olduklarını vurgulayan Hadise, “Aramızda sürekli bir şey olduğu yazılıyor çiziliyor. Bunlar olacak. Biz çok iyi iki dostuz. Çok güzel bir uyum yakaladık. Böyle durumlarda hemen bir yakıştırma yapılıyor. Murda benim canım dostum. Çok güzel vakit geçiriyoruz ve çok güzel şarkılar yazıyoruz” şeklinde konuşmuştu.

Hadisenin baştan aşağı leopar tarzı gündem oldu

TEPEDEN TIRNAĞA LEOPAR!

Hadise sosyal medya hesabından paylaştığı gönderilerle sık sık gündeme geliyor. Şarkıcı, önceki akşam Yenikapı’da düzenlenen etkinlikler kapsamında sahne aldı. Ünlü şarkıcı tepeden tırnağa leopar desen giydi.

Hadisenin baştan aşağı leopar tarzı gündem oldu

Sosyal medyanın gündemine oturan Hadise'nin leopar sevgisini bazı takipçileri abartı olarak yorumladı bazıları ise çok yakıştığını savundu.

Hadisenin baştan aşağı leopar tarzı gündem oldu