Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

11.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

Kahvaltı keyfi

Haberin Devamı

Nişantaşı Milli Reasürans Çarşısı’nın gözdesi SAM Kitchen and Bar, kahvaltı menüsüyle güne anlam katıyor. Yöresel peynirlerden oluşan kahvaltı tabağı ve yöresel etlerden oluşan şarküteri tabağı dikkat çekerken; otlu peynirli pizzette, avokado tost, ev yapımı granola da önemli seçenekler arasında bulunuyor. Mekan, French toast ve pancake severleri de bekliyor.

Haftanın mekanları

Ete farklı lezzet

Beeves, yeni brasserie konseptini Ataşehir Barbaros’ta açtı. Markanın kurucusu Sidar Budak, beş yıl sonra ilk kez şef önlüğü giyerek, tepenyaki tavalarda yapılan eti, kömür üzerinde pişirerek farklı bir lezzet katıyor.

Haftanın mekanları

Çeşme esintisi

Çeşme Bazlama Kahvaltı, Çeşme esintisini hissetmek isteyenleri sofrasına davet ediyor. Mekanda Nurten Anne’nin el yapımı reçelleri, dumanı üstünde bazlamalar, gözlemeler ve özel harman çay eşliğinde kahvaltı keyfi yaşanıyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

Kişiye özel menü

Lazzoni Hotel, kış aylarında hayatını birleştirmek isteyen çiftler için birçok düğün organizasyonları sunuyor. Esnek fiyatlardaki menüleri ve kampanyalarıyla da dikkat çeken otelde, kişiye özel yemekler de seçilebiliyor.

Haftanın mekanları

İtalya mutfağı

İtalyan mutfağından lezzetleri misafirleriyle buluşturmaya devam eden Mezzaluna, zengin menüsünde yer alan başlangıç alternatifleriyle de iddialı... İtalyan sofralarının olmazsa olmazları arasında yer alan bruschetta ve ızgara sebzelerle hazırlanan burrata con verdure marinate, öne çıkanlar arasında...

Haftanın mekanları

Yerel dokunuş

Her mevsim konuklarına farklı seçenekler sunan Wish More Hotel İstanbul, ocak ayı menüsünde, zencefil sosuyla hazırladığı levrek balığını sunuyor. Fransız mutfağının en sevilen lezzetlerinden ratatouille’ye yaptığı yerel dokunuşlarla taçlandırıyor.

Haftanın mekanları