Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

27.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

Sercan Kısmet - Dünya mutfağı

Haberin Devamı

Cullinan Belek, gurme lezzetleri eşsiz performanslar ile birleştirerek misafirlerine benzersiz deneyimler yaşatıyor. Misafirler, otelin Rönesans zarafetini yansıtan ana restoranında ödüllü şeflerin taptaze ürünlerle hazırladığı Türk ve dünya mutfaklarını tadabilir; İtalyan mutfağından Uzak Doğu mutfağına kadar farklı lezzetler sunan alakart restoranlarda da ayrıcalıklı bir gastronomi deneyimi yaşayabilir.

Haftanın mekanları...

Ayın lezzeti

NG Enjoy, deneyimli şefler tarafından büyük bir özenle hazırlanan yemek ve tatlılarıyla konuklarına lezzet şöleni yaşatıyor. Otelde bu ayın lezzeti, artan popülaritesiyle, kökeni İspanya’ya dayanan Churros...

Haftanın mekanları...

Fişekhane’de açıldı

Gasto, Nişantaşı’ndan sonra Fişekhane’de açıldı. Mekanda, Gasto Burger, taco shrimp ve iç pilavlı kuzu kaburga ziyaretçilerin favorileri arasında yer alıyor. Gasto, klasik lezzetlere özel dokunuşlar yaparak ziyaretçilerine her açıdan şölen sunuyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

Her damak tadına uygun

İç mekan tasarımıyla 60’lı yılların Amerikan konseptini canlandıran Cihangir’deki EGG&Burger’in menüsünde her damak tadına uygun lezzetler yer alıyor. Ağızda eriyen peynirle yapılan cheeseburger, trüf sos sevenler için truff burger, veganlar için de vegetarian burger menüde ön plana çıkıyor. Etin sululuğu ve kalitesi ise Kırklareli’nden geliyor.

Haftanın mekanları...

Yeni yiyecekler

Diyarbakır’ın geleneksel lezzetlerini yeni tariflerle harmanlayarak Fişekhane’deki Fırın-Ci, özel reçetelerden oluşan menüsüne yeni lezzetler ekledi. Mekanda, sofraya lezzet katacak Çökertme ve damaklarda unutulmaz tatlar bırakacak Kuzu Biftek de yer alıyor.

Haftanın mekanları...