Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

03.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

SERCAN KISMET-  Ailece tatil

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

Titanic Hotels’in Antalya ve Bodrum’daki otelleri, sakin, huzurlu ailece bir tatil isteyenlerin gönüllerini sunduğu hizmetlerle fethediyor. Oteller, ailelere özel oda seçenekleri, çocuk menüleri, güvenilir oyun alanları, aqua parkları, miniklere özel amfitiyatroları ve çocuk festivalleriyle tatilin en keyifli halini sunuyor.

Sade ve yalın

Haftanın mekanları

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort and SPA, hem doğası hem de halen devam eden güneşli harika günleriyle yazın son kaçamaklarını taçlandırıyor. Sade ve yalın bir stille tasarlanmış Hilton Dalaman Sarıgerme Göl Evleri’nde ise her nefeste mutluluğunuz için her şey düşünülmüş.

İkinci şube açıldı

Haftanın mekanları

Ranchero, Ankara’daki ikinci şubesini One Tower Alışveriş Merkezi’nde açtı. Aynı anda 250 misafiri birden ağırlayabilen mekan, birbirinden lezzetli gerçek Meksika yemekleri, bahçesindeki büyük barı ve grafiti sanatçılarının özel tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Akdeniz esintileri

Haftanın mekanları

İçerisinde Nordik mimari dokunuşlarını Akdeniz esintileriyle buluşturan TRBYA174, Tarabya sahilini evinize dönüştürüyor. Mekanın menüsü MSA kahve eğitmeni Pınar Demir danışmanlığında hazırlanıyor.

Haftanın mekanları

Özel lezzetler

Haftanın mekanları

Özsüt, eylül ayına özel lezzetleriyle misafirlerini enerji ve mutluluk depolamaya davet ediyor. İtalya’dan tüm dünyaya yayılan ve kahveseverlerin vazgeçemediği tiramisu, bu aya özel fiyatıyla satışa sunulurken; Mango&Passion ve kahve, ayın en tatlı ikilisi olarak mekanın şubelerindeki yerini alıyor.

Haftanın mekanları