Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

19.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

SERCAN KIMSET- Lezzet ve eğlence bir arada

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

Selen Görgüzel, yeni yılı Gazino Bahçeşehir’de karşılayacak. Mesut Eren’in sahibi olduğu mekanın yeni yıl menüsünde birbirinden farklı mezeler, ara sıcaklar ve ana yemekler yer alırken, misafirler hem lezzetli yemekleri tadacak hem de eğlenceye doyacak. Görgüzel’den önce de Merve Demir izleyenleri coşturacak.

Fark yaratacak

Haftanın mekanları

Antalya’dan Kıbrıs’a, Uludağ’dan Sapanca’ya kadar birbirinden eğlenceli programlar yeni yılda misafirlerini bekliyor. Jolly’nin organize ettiği etkinliklerde Antalya Nirvana Cosmopolitan’da 29-31 Aralık 2022 tarihleri arasında Altay, Erol Evgin ve Linet sahne alacak. Uludağ’da Eda-Metin Özülkü sevenleriyle buluşurken, NG Sapanca’da ise Cenk Eren konser verecek. Ünlü isimlerin sahne aldığı gecelerin menüleri de fark yaratacak.

Haberin Devamı

Yılbaşı hindisi

Haftanın mekanları

Farklı mutfakları ve lezzetleri, benzersiz konseptler ve hijyen standartlarıyla zenginleştirerek hizmet veren Akkomarka çatısı altında yer alan Köşebaşı, yılbaşı sofranızı tatlandıracak. Birbirinden leziz iki çeşit mezenin yanı sıra, yılbaşı sofralarının olmazsa olmazı Kestaneli İç Pilavlı Hindi’yi markanın Ataşehir, Basın Ekspres, Beylikdüzü, Bağdat Caddesi, Galleria ve Levent şubeleri ile Bursa, Kapadokya ve Bitez mağazalarından sipariş verebilirsiniz.

Alternatif yiyecekler

Haftanın mekanları

Mevsim meyveleri ve özgün baharatlarla zengin kokteyl seçenekleri sunan Bağdat Caddesi’ndeki Rruga, mutfak menüsündeyse alışılmışın dışında tatlarla öne çıkıyor. Mekan, levrek tost, mantar pane ve pull beaf pizzanın yanı sıra vejetaryen seçenekleriyle misafirlerine günün her saatinde leziz alternatifler vadediyor.

Dolu program

Haftanın mekanları

Fairmont Quasar Istanbul, Ukiyo veya Aila’da eşsiz bir yılbaşı yemeğinden yılbaşı konaklama paketlerine ve yılın ilk brunch’ına kadar şehrin tam kalbinde yeni yıl ruhunu tüm ışıltısıyla yaşatacak benzersiz programlar sunuyor. Ukiyo’da Asya esintili yılbaşı menüsü ve DJ Tuğçe Toros yer alırken, Aila’da ise Anadolu mutfağının lezzetlerinin olduğu menüde Türkçe şarkılar çalacak.