Cadde Haftanın paylaşımları

Haftanın paylaşımları

19.11.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü yıldızlar, kendi hayatlarını sosyal medya platformlarında takipçilerine yansıtıyor. Kimi zaman çok beğenilen fotoğraflar, kimi zaman da eleştiri yağmuruna tutuluyor. İşte hafta boyunca, ünlülerin Instagram hesaplarından paylaştığı, dikkat çeken kareler...

Haftanın paylaşımları

Emily Ratajkowski, kendi adını verdiği mayo-bikini markası için objektif karşısına geçti. Seksi bir kareyle takipçilerine seslenen model, “Sizler için bazı parçalar hazırladım” diye yazdı. Fotoğraf, kısa sürede 1 milyondan fazla beğeni topladı.

Haberin Devamı

Haftanın paylaşımları

Dünya turnesi kapsamında şu sıralar Avustralya’da bulunan Usher, Queensland’deki vahşi yaşam parkını ziyaret etti. Bir koalayla çektirdiği fotoğrafı paylaşan şarkıcı, ‘Hayvanları koruyalım’ çağrısı yaptı.

Haftanın paylaşımları

Bir döneme damgasını vuran model Claudia Schiffer, meslektaşı Cindy Crawford’la yıllar önce verdiği bir pozu paylaştı. Emekli süper model, karenin altına “Modaya uygunuz” notunu düştü.

Haftanın paylaşımları

Vanessa Hudgens, Women’s Health dergisine poz verdi. Deniz kenarında yapılan çekimlerde oyuncu, düzgün fiziği ve enerjik halleriyle öne çıktı.

Haftanın paylaşımları

Behati Prinsloo, 33 yaşına giren arkadaşı Lily Aldrige’in doğum gününü kutladı. Kendilerini zürafalara benzeten model, “Sana olan duygularımı anlatarak kimsenin canını sıkmayacağım, çünkü bu kare her şeyi anlatıyor. İyi ki doğdun” diye yazdı.