Cadde Hakan Altun: İstanbul olmaz olsun!

Hakan Altun: İstanbul olmaz olsun!

04.08.2018 - 09:00 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Hakan Altun, önceki gece Sahne İstanbul Bodrum’da muhteşem bir performansa imza attı.

Hakan Altun: İstanbul olmaz olsun

'Telefonun Başında Çaresiz Bekliyorum' şarkısı ile hayranlarını selamlayan Hakan Altun, daha sonra müzisyen arkadaşlarını ve vokalistini tanıtarak konserine devam etti. Sahne İstanbul’da Altun'u izlemeye gelen misafirler arasında ünlü iş adamı Rafet Yılmaz ve eşi Nurgül Yılmaz da vardı.

Haberin Devamı

Gece boyunca bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle parmak ısırtan Altın, şarkı aralarında seyircilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Geçtiğimiz haftalarda Bodrum’a yerleştiği haberleri ile gündemi gelen şarkıcı, “İstanbul olmaz olsun, Bodrum hep var olsun” diyerek, Bodrum’dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Hakan Altun, “Dolar anamızı ağlattı zaten, ne kadar ucu başı oynayan bir hikayeymiş. Bir yakamızdan düşmüyorlar. Bizi bir kendi halimize bırakmıyorlar.” diyerek dış güçlerin Türkiye üzerinde oynadığı oyunlara üstü kapalı bir şekilde dikkati çekti.
Normal süresi 1,5 saat olan konserin süresini 2,5 saate çıkaran Hakan Altun, bu jestiyle büyük alkış alırken, sahnesinin sonunda başlangıç şarkısı da olan 'Telefonun Başında Çaresiz Bekliyorum'u söyledi.