Cadde Halsey'nin oğlu Ender Ridley bir yaşında! Türk hayranları yorum yağdırdı

Halsey'nin oğlu Ender Ridley bir yaşında! Türk hayranları yorum yağdırdı

15.07.2022 - 17:05 | Son Güncellenme:

Türk sevgilisi Alev Aydın ile mutlu bir birliktelik sürdüren dünyaca ünlü şarkıcı Halsey'nin oğlu Ender Ridley Aydın, 1 yaşına bastı. Bebeğinin doğum gününü aktif olarak kullandığı Instagram hesabından kutlayan ve mesajında Türkçe 'baba' kelimesini yazan şarkıcı, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Halseynin oğlu Ender Ridley bir yaşında Türk hayranları yorum yağdırdı

Uzun süredir ABD'de yaşayan Türk sevgilisi, senarist Alev Aydın'dan Ender Ridley adında bir erkek çocuğu olan Halsey, kariyeriyle olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiriyor.

Haberin Devamı

"BİT KAFA"

14 Temmuz 2021'de kucağına aldığı oğlu Ender Ridley'in fotoğraflarını da paylaşan 27 yaşındaki Halsey, geçtiğimiz aylarda bebeğinin son halini takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Şarkıcı, paylaşımına; "Senle dolu bir yıl için sabırsızlanıyorum" notunu yazmıştı. Alev Aydın da sevgilisinin paylaşımının altına, "Bit kafa" yorumunu düşmüştü.

Halseynin oğlu Ender Ridley bir yaşında Türk hayranları yorum yağdırdı

HAYRANLARINI KIRMADI

Alev Aydın'ın babasını ziyaret etmek için ikinci kez Türkiye'ye gelen Halsey, sevenlerini de kırmamıştı. Kendisini tanıyarak yanına gelen hayranlarıyla adeta sarmaş dolaş olan şarkıcı, fotoğraf isteklerini de geri çevirmemişti. Objektiflere poz veren Halsey'nin neşeli halleri ise dikkatlerden kaçmamıştı.

"NAZAR DEĞMESİN"

Baba olmanın sevincini yaşayan Alev Aydın da, oğlu Ender Ridley ile fotoğrafını Instagram hesabından yayınlamıştı. Ünlü şarkıcı, eşi ve oğlunun pozuna kayıtsız kalamamıştı.

Haberin Devamı

Halsey, Aydın'ın gönderisine, "Nazar değmesin..." yorumunu yapmış ve kalp emojileri eklemeyi ihmal etmemişti. Bir süre önce Türkçe öğrenmeye başladığını açıklayan şarkıcının bu yanıtına, Türk takipçilerinden de çok sayıda yorum gelmişti.

TÜRK HAYRANLARINI SEVİNDİREN PAYLAŞIM

Türk kültürüne aşina olan Halsey, önceki aylarda ise Instagram sayfasının hikayeler bölümünden yetiştirdiği çileklerin fotoğrafını yayınlayıp, "Benim bahçemden sizinkine, bayramınız mübarek olsun" diye yazmıştı.

Halseynin oğlu Ender Ridley bir yaşında Türk hayranları yorum yağdırdı

"BABAN VE BEN SENİ ÇOK SEVİYORUZ"

Ünlü isim, tüm bunların ardından birinci yaşına giren oğlu Ender Ridley'nin doğum gününü sık sık sevenleriyle iletişime geçmek için kullandığı 30.1 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından kutladı.

Peş peşe Ender'in karelerini yayınlayan şarkıcı, paylaşımına şu notu yazdı:

Benim minik bebeğim bugün bir yaşında! Zaman uçuyor ve ben bu uçağı indirmek istiyorum, kalıcı olarak. Baban ve ben seni çok seviyoruz. Akıllısın, kararlısın, tatlısın, meraklısın ve komiksin. Beni bulduğun için çok şanslıyım Ender Ridley!

Halseynin oğlu Ender Ridley bir yaşında Türk hayranları yorum yağdırdı

"AYNI BABASI"

Halsey'nin mesajında 'baba' kelimesini Türkçe yazması ise, hayranları tarafından ilgiyle karşılaştı. Türk takipçileri, şarkıcının bu gönderisine "Aynı babası", "Doğum günün kutlu olsun Ender, seni seviyoruz" ve "İyi ki doğmuşsun göz bebeğimiz" gibi yorumlar yaptı.

Ünlü ismin paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.