Cadde Hande Erçel'den Kaan Yıldırım açıklaması: Hayatımda kimse yok!

Hande Erçel'den Kaan Yıldırım açıklaması: Hayatımda kimse yok!

14.06.2022 - 10:51 | Son Güncellenme:

Kaan Yıldırım ile Hande Erçel'in mutluluğu kısa sürdü... Son dönemde oyunculuk kariyeri kadar özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen 28 yaşındaki güzel, uzun süredir sessiz kalmayı tercih ettiği veya 2-3 kelimelik cevaplarla geçiştirdiği Kaan Yıldırım konusunda ilk kez bu kadar net bir açıklama yaptı. İşte çok konuşulan olayın detayları...

Hande Erçelden Kaan Yıldırım açıklaması: Hayatımda kimse yok

Aynı dizide partner olduğu Kerem Bürsin'le 'reklam birlikteliği' iddialarının gölgesinde yaşadığı ayrılık sürecinin ardından Kaan Yıldırım'la yeni bir aşka yelken açan Hande Erçel, geçtiğimiz mart ayında ünlü oyuncuyla Emirgan'da bir mekanda eğlenmişti. Gece boyu samimi oldukları iddia edilen çift, çıkışta Yıldırım’ın arabasına binmişti. Arka koltuğa binen ikili, basın mensuplarına görüntü vermek istemese de planları tutmamıştı.

Haberin Devamı

ÇEVİRMEYE YAKALANDILAR!

Anadolu Yakası’na geçerken çevirmeye yakalanan çift, magazin muhabirlerini görünce kısa süreli şaşkınlık yaşamıştı. Sorulara cevap vermeyen oyuncular, Hande Erçel’in Beykoz’daki evine gitmişti.

AŞK LONDRA'DA BELGELENDİ!

2019 yılında ekranlara gelen 'Halka' adlı dizide rol arkadaşı olan Kaan Yıldırım ve Hande Erçel, nisan ayında ise İngiltere'de görüntülenmişti. Londra'da baş başa tatil yaparken Gossippasta objektifine yakalanan ikilinin ilişkisi belgelenmişti.

Hande Erçelden Kaan Yıldırım açıklaması: Hayatımda kimse yok

"HANDE'Yİ ÇABUK UNUTTU"

Marmaris'te de tatile çıkan oyuncu çiftin mutluluğunun kısa sürdüğü konuşuluyor. Daha önce de adının birlikte anıldığı kendisi gibi oyuncu olan Tuğçe Açıkgöz ile aynı yerden tatil paylaşımları yapması dikkat çeken Kaan Yıldırım hakkında "Hande Erçel'i çabuk unuttu" ve "Yeni bir aşka yeşlken açtı" şeklinde iddialar ortaya atıldı.

Hande Erçelden Kaan Yıldırım açıklaması: Hayatımda kimse yok

Haberin Devamı

"KAAN HEP ARKADAŞIMDI"

Hande Erçel, önceki gün Etiler'de bulunan menajerlik şirketinden çıkarken objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, Kaan Yıldırım'ın görüntüleri hatırlatılınca şu açıklamayı yaptı:

Yani şöyle diyeyim o zaman. Hayatımda kimse yok. Şu an işimle yoğunum ve çok mutluyum. Kaan her zaman arkadaşımdı. Arkadaşım kalacak.

OTELDE GÖREVLİLERLE TARTIŞTI' İDDİASI!

28 yaşındaki güzel, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Kaan Yıldırım ile Marmaris tatilinde objektiflere yakalanmış, sosyal medyada yayınlanan bu görüntüler nedeniyle Yıldırım'ın çok sinirlendiği ve kaldıkları otelde görevlilerle tartıştığı ileri sürülmüştü. "Biz gözlerden uzakta olmak için buraya geldik ama görüntülerimiz her yerde" diyerek yetkililere çıkıştığı ve fotoğrafların kimin tarafından çekildiğinin bulunmasını istediği iddia edilmişti. Yakışıklı oyuncunun, sevgilisi ile geçirdikleri tatil için 270 bin TL harcadığı da konuşulanlar arasındaydı.

Hande Erçelden Kaan Yıldırım açıklaması: Hayatımda kimse yok

Geçtiğimiz günlerde reklam yüzü olduğu markanın yaza merhaba partisine katılan Erçel,"tatil masrafı" ve "Kaan Yıldırım'ın görüntülenmekten rahatsızlık duyduğu" ile ilgili gelen sorulara cevap vermeyerek, oradan ayrılmıştı.

TESADÜFÜN BÖYLESİ!

İş insanı Mehmet Dinçerler, adını ilk kez 2017 yılında Hande Erçel ile aşk yaşadığı iddiasıyla duyurmuştu. Birlikte görüntü vermemeye özen gösteren ikilinin, Dinçerler'in iş yoğunluğu nedeniyle ayrıldığı öne sürülmüştü.

Hande Erçelden Kaan Yıldırım açıklaması: Hayatımda kimse yok

Haberin Devamı

Hadise ile Dinçerler'in 30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda sessiz sedasız nikâh masasına oturması, ünlü şarkıcının eski sevgili Kaan Yıldırım'ın ise meslektaşı Hande Erçel ile birlikteliği 'Tesadüfün böylesi' dedirtmişti.