Cadde Harun Tan sahil boyu pedal çevirdi!

Harun Tan sahil boyu pedal çevirdi!

17.08.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

2002 yılında Ebru Şallı ile dünyaevine giren Harun Tan, ünlü mankenle evliliğini 2013'te noktalamıştı. Nisan 2020'de oğlu Pars'ın lenfoma nedeniyle vefatı ile tarifsiz bir acı yaşayan iş insanı, önceki gün Bebek'te kamerara yansıdı. Ünlü isim, bisiklet sürerek Boğaz havası aldı.

Harun Tan sahil boyu pedal çevirdi

Harun Tan, Nisan 2021'de Arnavutköy'de kadın arkadaşıyla objektiflere yansımıştı. Yol kenarına aracını park eden iş insanı, görüntülendiği fark edince kız arkadaşına dönerek uzaklaşmasını istemişti. Hızlıca iş insanının yanından uzaklaşan güzel, kapüşonunu takarak, arka sokaklarda kaybolmaya çalışmıştı. Bir üst sokakta görüntülenen gizemli kişinin bu halleri dikkat çekmişti.

Haberin Devamı

Harun Tan sahil boyu pedal çevirdi

PANİK ANLARI!

Öte yandan Harun Tan, yine Arnavutköy'de lüks elektrikli aracının içerisinde gizemli bir güzelle görüntülenmişti. Otomobilin içinde sohbet eden ikili, muhabiri fark edince panik yapmıştı. Aracın gazına basarak uzaklaşan Tan, Bebek'te kadın arkadaşını indirmişti. Gazeteciyi atlattığını düşünen iş insanı, arkadaşını indirmesine rağmen konuşmasına devam etmişti.

"HARUN BENİ ÇEKTİLER"

Kameraların yeniden görüntü aldığını anlayan gizemli güzel, aracın kapısını kapatarak, yolun karşısına geçmişti. Harun Tan ise bu defa tek başına uzaklaşırken, kadın arkadaşının ise telefonla konuşurken "Harun beni çektiler" dediği duyulmuştu.

BU DEFA KAÇMADI!

Manken Ebru Şallı ile 11 yıllık evliliği biten Harun Tan, önceki günlerde ise Arnavutköy’de bir kadınla baş başa kahve içti. İkilinin keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı. Görüntülediğini fark eden iş insanı, gizemli kadının yanından kalkarak, soluğu basın mensuplarının yanında aldı.

Haberin Devamı

"YANLIŞ BİR ŞEY YAZMAYIN"

Sporcu kimliğiyle tanınan ve yoga paylaşımlarıyla adından söz ettiren Harun Tan, "Kahve içerken tanıştık, yanlış bir şey yazmayın. Hanımefendi gelip yanıma oturunca sohbet ettik” şeklinde konuştu. Durumu muhabirlere açıklama gereği duyan Harun Tan, tekrar kadın arkadaşının yanına dönerek, koyu sohbete kaldığı yerden devam etti.

Harun Tan sahil boyu pedal çevirdi

BOĞAZ HAVASI ALDI

57 yaşındaki ünlü isim, tüm bunların ardından geçtiğimiz gün Bebek'te bisikletinin üzerinde objektiflere takıldı. Günü spor yaparak geçiren iş insanı, sahil boyu pedal çevirip boğaz havası aldı.

Spora ve sağlıklı yaşama olan düşkünlüğüyle bilinen Tan, yogadan arta kalan zamanlarda bol bol bisiklet kullanıyor.