Cadde Hayal Köseoğlu: İntikam için 5 ayda 36 kilo verdim

Hayal Köseoğlu: İntikam için 5 ayda 36 kilo verdim

01.09.2023 - 09:56 | Son Güncellenme:

'Aşk-ı Memnu' dizisinde Pelin karakteriyle hafızalara kazınan Hayal Köseoğlu, katıldığı bir YouTube programında samimi açıklamalarda bulundu. Hayal Köseoğlu yaşadığı aşk hikayesini ilk kez anlattı ve şaşırtan itirafta bulundu.

Hayal Köseoğlu: İntikam için 5 ayda 36 kilo verdim

Daha 5 yaşında ‘Mahallenin Muhtarları’nda ‘Zekiye’yi canlandıran; ‘Ruhsar’, ‘Aşk-ı Memnu’, ‘Muhteşem Yüzyıl’, ‘Mucize Doktor’ gibi dizilerde oynayan Hayal Köseoğlu, Melis İşiten’in YouTube’daki programına katıldı.

Haberin Devamı

"BULIMIA İLE UĞRAŞTIM"

Çok konuşulacak açıklamalar yapan Köseoğlu, “Lisede bir çocuğa âşık oldum. Kiloluyum diye dalga geçti. İntikam almak için 5 ayda 36 kilo verdim. Bulimia ile uğraştım. Fazladan yarım dilim ekmek yesem, çıkartıyordum. Zayıflayınca sevgili olduk. Ama bir hafta sonra terk ettim" dedi.

Hayal Köseoğlu: İntikam için 5 ayda 36 kilo verdim

"SUSMAYA PROGRAMLI BEYNİM YOK"

"Sektörde başarılı olmak için ağzımızı kapalı tutmamız gerektiğini hissettim" diyen oyuncu, "Ama susmaya programlı bir beynim yok. Kıskanmak kendini yetersiz görmek demek. O da çığ gibi büyür ve manyaklığa evrilir. Sektörel arkadaşlığa sıcak bakmıyorum. Çok kötü bitişlere şahit oldum. Beni kıran bir insanı hayatımda tutmam. Bir ilişkide en sinir olduğum şey pasif agresiflik. Birinin bana bir şeyi direkt olarak söylemesi lazım. Kaş göz yapmasınlar" dedi.

Hayal Köseoğlu: İntikam için 5 ayda 36 kilo verdim

Haberin Devamı

ESKİ SEVGİLİSİNİN ATTIĞI MESAJI PAYLAŞTI

Öte yandan; ünlü oyuncu, geçen haftalarda sosyal medya hesabında çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Eski sevgilisinin attığı mesaj karşısında şaşıran Hayal Köse, açıklamasında dikkat çeken ifadelere yer verdi:

Arkadaşlar başıma gelene inanamıyorum. Böyle bir tesadüf olamaz. Asla hatırlamıyorum. O dönemki sevgilimden, 19 yaşındaki bana ait şöyle bir video geldi. Gerçekmiş...

Hayal Köseoğlu: İntikam için 5 ayda 36 kilo verdim

Bu paylaşımın ardından söz ettiği videoya da yer veren ünlü oyuncu "Şarkı aynı, dans aynı, maske aynı" diyerek o dönemki halini tiye aldı.