Cadde 'Hayatınıza alacağınız kadın, işinize engel olmamalı!'

'Hayatınıza alacağınız kadın, işinize engel olmamalı!'

15.04.2024 - 08:05 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Ekin Uzunlar, geçtiğimiz gün Kıbırs'ta konser verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen Uzunlar, bütün ilişkilerinin kıskançlık yüzünden bittiğini söyleyerek çarpıcı bir açıklama yaptı.

Hayatınıza alacağınız kadın, işinize engel olmamalı

Ekin Uzunlar, Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Yoğun olduğunu belirten şarkıcı, "Bir yanım buruk bayramda Karadeniz'e gidemedim. Gençken çalışalım. Sefasını daha sonra memlekette süreriz" dedi ve ekledi:

Haberin Devamı

Her bayram öncesi mezarlıkları ve aile büyüklerini ziyaret ediyorum. Artık müzikal olarak bayramda yoğun oluyorum. Çocukken harçlıkları toplar, olta alıp, balık tutardım. Annem bile, 'sen değil, ben senin elini öperim' diyor. Yeğenlerim artık IBAN atıyor.

Hayatınıza alacağınız kadın, işinize engel olmamalı

"BÖYLE BİR TEKLİF GELMESİ DEĞERLİYDİ"

TRT'de programa başlayan Uzunlar, "TRT'de değerli isimler var. Böyle teklif gelmesi değerliydi. Güzel konuklarımız oldu. Bu hafta Mustafa Ceceli konuk olacak. Biraz daha gence hitaben program yapıyoruz. Tamamıyla sahne formatı gibi..." diye konuştu.

Hayatınıza alacağınız kadın, işinize engel olmamalı

Tatil planları için şarkıcı, "Yazlık yerleri sevmiyorum. Memleket, tatil anlayışı benim için... Boş olunca memlekete gidiyorum" açıklamasını yaptı.

Hayatınıza alacağınız kadın, işinize engel olmamalı

"BÜTÜN İLİŞKİLERİM KISKANÇLIK YÜZÜNDEN BİTTİ"

Şarkıcı, "Yoğun tempoda çalışıyorsunuz. Hayatınızda olacak birine zaman ayıramamak sıkıntı yaratıyor mu?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

Hayatınızı alacağınız kadın, işinize engel olmamalı... Sizin kariyerinizi düşünmeli... Genelde hayatımıza giren kadınlar göz önünde olduğumuz için kıskanıyor. Bana sosyal medyadan mesaj atıyorlar, ben ne yapayım? Hayatımıza alacağımız kişileri iyi seçmeliyiz. Bütün ilişkilerim kıskançlık yüzünden bitti. Yol arkadaşımızı iyi seçmemiz gerekiyor. Konserler ve turneler oluyor, yalnız kalabiliyorlar. Bunu kabul edecek biri hayatımda olmalı... Bir şeyler var bakalım.

Hayatınıza alacağınız kadın, işinize engel olmamalı

"RAFET EL ROMAN'IN ENERJİSİ ÇOK GÜZEL"

Rafet El Roman'ın sahnedeki dansları için Uzunlar, "Enerjisi çok güzel. Güzel ya da kötü oynamış buna takılmasın. Dans etmeye devam etsin. İlla sesimizin güzel olmasına gerek yok, şarkı söyleyelim" diye konuştu.