Cadde Hep Yek oyuncuları kim, filmin konusu nedir? Hep Yek filmi nerede çekildi?

Hep Yek oyuncuları kim, filmin konusu nedir? Hep Yek filmi nerede çekildi?

31.03.2021 - 18:23 | Son Güncellenme:

Hep Yek filmi, devamında ikincisi ile sevenleri karşısına çıktı. Filmin oyuncu kadrosu ve konusu çekildiği tarihten bu yana hala ilgi görmeye devam ediyor. Sinema izleyicileri televizyon ekranlarında da yayımlanan Hep Yek filmi hakkında detayları araştırıyor. İşte, Hep Yek filmi oyuncu kadrosu...

Hep Yek oyuncuları kim, filmin konusu nedir Hep Yek filmi nerede çekildi

Yerli komedi filmi Hep Yek, ardından Hep Yek 2 ile izleyici karşısına çıkıyor. Başarılı yapımın yönetmenliğini Ali Yorgancıoğlu üstleniyor, yapımcılığını Bilal Kalyoncu yürüyor. Filmin başrollerinde ise Fırat Tanış, Gürkan Uygun, İnan Ulaş Torun ve Gökhan Yıkılkan bulunuyor. 

Haberin Devamı

 HEP YEK FİLMİ KONUSU

Cevat, Türkiye'nin ünlü Kabadayılarından birinin şan düşkünü oğludur. Uluslararası alanda şöhrete sahip manken Camilla'yı tutkulu aşkı sonucunda kaçırmaya karar verir. Bu kaçırma operasyonunu Cevat adına Ziya Baba üstlenir. Ziya Camilla'yı kaçırır ve Camilla'yı bir paket içinde Cevat'a götürme görevini Şahin'e verir. Ancak Şahin, Cevat'a götürdüğü paketin içinde ne olduğunu bilmez. Şahin paketi İzmir'den, İstanbul'a getirirken Gürkan ve Altan adında iki belalı ile yolu kesişir, onlar yüzünden Cevat'a götüreceği paketi kaybeder. Bu sebeple Şahin hayatının en zor 48 saatini yaşamak zorunda kalır.

HEP YEK FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Komedi türündeki film Hep Yek çekimleri hem İstanbul'un hem de İzmir'in farklı semtlerinde gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

HEP YEK OYUNCULARI

Gürkan Uygun - Cevat
Fırat Tanış - Şahin
Gökhan Yıkılkan - Gürkan
İnan Ulaş Torun - Altan
Yüksel Arıcı - Ziya baba
Füsun Demirel
Fuat Ergin - Badyguard
Adem Yılmaz
Tuna Orhan
Denise Capezza - Camilla
Alparslan Özmol
Ergun Taş
Volkan Başaran
Erdal Bakır