Cadde Hera: Müzik kariyerimde yaptığım en iyi iş

Hera: Müzik kariyerimde yaptığım en iyi iş

02.03.2022 - 13:51 | Son Güncellenme:

Kenan Doğulu'nun 2006 yılında çıkardığı, dönemin hit parçalarından olan 'Ara Beni Lütfen'i geçtiğimiz günlerde farklı bir yorumla seslendiren Hera Aslan, şarkının çıkış hikayesini anlattı.

Hera: Müzik kariyerimde yaptığım en iyi iş

Uzun süredir aranjör Ozan Doğulu ile aşk yaşayan Hera Aslan, 'Ara Beni Lütfen' projesi hakkında, "Ozan'la pandemi kapanmalarında Bodrum’dayken ‘Ne yapabiliriz?’ diye düşündük. Demo hazırladı, sonra ben okudum ve Kenan’a yolladık. Onun da çok hoşuna gitti. Bu özel şarkıyı yorumlamama izin verince çok mutlu oldum" dedi.

Haberin Devamı

"BENİ BİR ADIM DAHA İLERİYE TAŞIDI"
33 yaşındaki şarkıcı, "Hem klip açısından hem de görsel olarak beni çok heyecanlandıran bir proje oldu. Kariyerimde beni bir adım daha ileriye taşıdığını düşünüyorum. Müzik kariyerimin başlangıcından beri yaptığım en iyi iş" ifadelerini kullandı.

"BOL SU İÇİYORUM, GÜL SUYU KULLANIYORUM"
Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken Hera, "Görsellik işimizin bir parçası ve önemli bir konu. Günlük bakımıma ve sporuma özen gösteriyorum. Bol su içiyorum ve gül suyu kullanıyorum" diyerek, formda görüntüsünün sırrını paylaştı.

Hera: Müzik kariyerimde yaptığım en iyi iş