Cadde İbrahim Tatlıses'ten Beren Gökyıldız'a şaşırtan kilo uyarısı

İbrahim Tatlıses'ten Beren Gökyıldız'a şaşırtan kilo uyarısı

12.07.2023 - 11:01 | Son Güncellenme:

13 yaşındaki genç oyuncu Beren Gökyıldız, oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bırakıyor. Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabında Gökyıldız'la ilgili yorumda bulundu. Tatlıses'in genç oyuncuyla ilgili yaptığı yorum dikkat çekti.

İbrahim Tatlısesten Beren Gökyıldıza şaşırtan kilo uyarısı

Sanatçı İbrahim Tatlıses, yeni gündüz kuşağı dizisi Yeşil Vadi'nin Kızı’nda Melissa karakterini canlandıran oyuncu Beren Gökyıldız ile ilgili düşüncelerini sosyal medyada paylaştı.

Haberin Devamı

Tatlıses’in 13 yaşındaki genç oyuncuya yönelik eleştirisi tepki topladı.

“5-6 KİLO VERMESİ GEREK, YANAKLARIN ŞİŞİ DE İNECEK”

Tatlıses, başrol oyuncusu Beren Gökyıldız'a 5-6 kilo vermesi gerektiğini söyledi. İşte ünlü türkücünün sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım:

Yeşil Vadi'nin Kızı'nın 5-6 kilo vermesi gerek. Kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek. Ben güzel kızımızı Ankara'da profesörün kebap salonunda görmüştüm kebaba düşkünlüğü sürmez inşALLAH. Abisini dinlerse sevinirim iyi çalışmalar kızım seni izliyorum.!

İbrahim Tatlısesten Beren Gökyıldıza şaşırtan kilo uyarısı

"BAHSİ GEÇEN KEBAPÇI"

İbrahim Tatlıses'in kendisiyle ilgili paylaşımı gören Gökyıldız da sosyal medya hesabından cevap verdi. 4 yaşında İbrahim Tatlıses'le karşılaştığı o kebapçıdan fotoğraf yayınlayan Gökyıldız, "Bahsi geçen kebapçı" yazdı.

İbrahim Tatlısesten Beren Gökyıldıza şaşırtan kilo uyarısı

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU

Bu eleştiriyi yerinde bulmayan sosyal medya kullanıcıları tepkilerini dile getirdi. Kullanıcılar ,“Torunu yaşında. Yersiz bir eleştiri olmuş, hatta hadsiz kaba” , “Henüz ergenliğin başında olan bir kız çocuğuna kilolusun demek psikolojik bir yıkımdır ki bunu sosyal medyayadan yayınlamak daha büyük bir yıkım”, “Torunun yaşındaki çocuğun kilosu sana mı kaldı?” , “Ergenlik çağında küçücük bir kız o, kilo da verir boyu da uzar… Gereksiz bir uyarı” şeklinde yorumlar yaptı.

İbrahim Tatlısesten Beren Gökyıldıza şaşırtan kilo uyarısı

Haberin Devamı

BEREN GÖKYILDIZ KİMDİR?

29 Eylül 2009'da İstanbul’da doğdu. Beren Gökyıldız, oyunculuk kariyerine çok küçük yaşlarında başladı ve izleyicilerin ilgisini çekti. Gökyıldız, oyunculuk kariyerine Kocamın Ailesi dizisi ile başladı. Bu dizide Pelin Okay rolüne hayat verdi ve büyük bir ilgi topladı.

Küçük yaşlarda olmasına rağmen performansını başarıyla sergileyen oyuncu, daha sonra birçok dizide, filmde ve programda rol aldı.