Cadde 'İhanet' görüntüleri olay olan Bilal Hancı'dan yeni açıklama: Artık hayatım yoluna girer mi bilmiyorum!

'İhanet' görüntüleri olay olan Bilal Hancı'dan yeni açıklama: Artık hayatım yoluna girer mi bilmiyorum!

04.11.2023 - 08:40 | Son Güncellenme:

Fenomen Esin Çepni, YouTuber eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığını iddia ettiği görüntüleri, "Siz de görün istiyorum" diyerek sosyal medya hesabından ifşa etmişti. Bilal Hancı ise "Görüntüler anlaşmalı olarak boşandıktan sonraki bir tarihte çekildi" açıklamasını yapmıştı. İkiliden yeni paylaşımlar geldi.

İhanet görüntüleri olay olan Bilal Hancıdan yeni açıklama: Artık hayatım yoluna girer mi bilmiyorum

Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı, geçtiğimiz günlerde 'ihanet' haberleriyle gündem olmuştu. Eşi Bilal Hancı'nın gece kulübünde bir kadınla öpüşürken çekilen görüntüsünü paylaşan Esin Çepni, gözyaşlarına boğulmuştu. İki yıllık eşinin ihanetiyle sarsıldığını belirten Çepni, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini de gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum. Ulu orta yapılan ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim, isterseniz beni yargılayın. Gizli saklı yapmak bir yana dursun, göz göze dudak dudağa şarkılar söyleyecek kadar aşağılıklarmış. Bir yanda evli bir adamın bardaki eğlencesi kız diğer yanda boşanma süreci tamamlanmamış eşim. Ben ne yapayım siz söyleyin.

İhanet görüntüleri olay olan Bilal Hancıdan yeni açıklama: Artık hayatım yoluna girer mi bilmiyorum

"HAKİM BOŞANMA KARARI VERDİ"

Esin Çepni'nin bu sözlerinin ardından, Bilal Hancı'dan ilk açıklama gelmişti. "Merhabalar, yaşanılan olaylardan dolayı çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Bir süredir boşanma sürecindeydik ve 19 Ekim Perşembe günü anlaşmalı bir şekilde davamız görüldü ve hakim boşanma kararı verdi. Ancak usulen karar henüz kesinleşmemişti. Paylaşılan görüntüler bu tarihten sonra bir eğlence mekanında alkolün etkisiyle yapıldı. Kesinlikle bu görüntülerin bana yakışmadığını, asla yapmamam gerektiğini biliyorum. Böyle çirkin bir olayla karşınıza çıkmak istemezdim" diyen fenomen isim, şöyle devam etmişti:

Ancak boşanma sebebimiz hiçbir şekilde ihanet ya da aldatmaya dayalı değildi, evliliğimiz içinde mutsuzluk vardı. Ayrılık kararımı Esin'e bildirdim, Esin de kararıma saygı duydu ve anlaşmalı olarak hakim karşısına çıktık. Bugün geldiğim noktada öncelikle Esin'den, Esin'in ailesinden, arkadaşlarından, kendi ailem ve çevremdeki arkadaşlarımdan ve siz değerli Türk halkından çok özür dilerim. Yaşattığım bu durumdan ötürü çok üzgün ve pişmanım. Kamuoyuna duyurumdur. Saygılarımla.

İhanet görüntüleri olay olan Bilal Hancıdan yeni açıklama: Artık hayatım yoluna girer mi bilmiyorum

"ASİL VE GÜZEL MÜVEKKİLİM"

Yaşananlar gündemden düşmezken, ikiliden yeni paylaşımlar peş peşe geldi. Çepni, avukatının "Asil ve güzel müvekkilim" notuyla yayınladığı kareyi kendi sayfasından paylaşarak; "Keşke herkesin arkasında senin gibi bir kadın olsa" mesajını yazdı.

Haberin Devamı

İhanet görüntüleri olay olan Bilal Hancıdan yeni açıklama: Artık hayatım yoluna girer mi bilmiyorum

"TEK İSTEDİĞİM MUTLU OLMAK"

Hancı ise sosyal medya sayfasının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda, "Hayatımda hep doğru bildiğim şeyleri yapmaya çalıştım, kimseye yanlışım olmasın istedim. Kendi yağında kavrulan bir adam olmaya çalıştım. Gelinen noktada yaşadığım şeyler eğrisiyle, doğrusuyla benimdi ve hepsini kabul ediyorum. Kendim dışında insanları üzdüysem, kırdıysam affola. Artık hayatım yoluna girer mi, girmez mi, eskisi gibi olur mu bilmiyorum. Tek istediğim mutlu olmak, tekrardan gülmek, eğlenmek. Arkadaşlarımla, dostlarımla, ailemle güzel günler yaşamak istiyorum" diye yazdı ve ekledi:

Ben yaşadıklarını kafasına takmayan bir insan hiçbir zaman olmadım. Kafamın içinde susmayan, durmayan bir Bilal var; daha iyiye gitmemi engelleyen, beni köşeye sıkıştırmış bir Bilal... Hayat herkese ikinci bir şans veriyorsa ben de hayattan ikinci bir şans istiyorum. Nasıl mutlu olacaksam öyle olmak istiyorum. Ne kadar zamanda olur bilmiyorum ama olsun istiyorum...