Cadde İkinci bebeğine hamile olan Rihanna'dan karnı burnunda pozlar

İkinci bebeğine hamile olan Rihanna'dan karnı burnunda pozlar

01.05.2023 - 17:58 | Son Güncellenme:

ASAP Rocky ile birlikteliğinden ikinci çocuğuna hamile olan Rihanna, 149 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yeni karelerini yayınladı. Dünyaca ünlü şarkıcının büyüyen karnı ise dikkatlerden kaçmadı.

İkinci bebeğine hamile olan Rihannadan karnı burnunda pozlar

9 Grammy ödülü sahibi Barbadoslu şarkıcı Rihanna, 13 Mayıs 2022'de oğlunu kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşamıştı. Rihanna, sır gibi sakladığı oğlunun yüzünü önceki aylarda ilk kez paylaşmıştı.

Rapçi ASAP Rocky ile yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan ve gerçek adı Robyn Rihanna Fenty olan Rihanna'nın, kısa süre önce ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıkmıştı. 12 Şubat'ta Amerikan Futbolu Ligi şampiyonluk maçı Super Bowl'un devre arası şovunda sahneye çıkan Rihanna, hamile olduğunu herkese duyurmuştu. 

İkinci bebeğine hamile olan Rihannadan karnı burnunda pozlar


BELİRGİNLEŞEN KARNI DİKKAT ÇEKTİ

Günler sonra ilk çocuğu 1 yaşına girecek olan Rihanna, yeni karelerini takipçileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcının büyüyen karnı gözden kaçmadı. Hamilelik heyecanı yaşayan güzel şarkıcının pozlarına, ''Bebek göründü'', ''Hamilelik çok yakışmış'' gibi yorumlar yapıldı. 

İkinci bebeğine hamile olan Rihannadan karnı burnunda pozlar

Haberin Devamı