Cadde İkinci kez anne olmak isteyen Heidi Montag: Çiğ et yiyorum

İkinci kez anne olmak isteyen Heidi Montag: Çiğ et yiyorum

11.03.2022 - 14:10 | Son Güncellenme:

ABD'li TV yıldızı Heidi Montag, eşi Spencer Pratt ile ikinci kez çocuk sahibi olmak istediklerini açıkladı. People Dergisi'ne konuşan Montag, hamilelik şansını artırmak için beslenme stilini değiştirdiğini belirtti.

İkinci kez anne olmak isteyen Heidi Montag: Çiğ et yiyorum

2008 yılında endisi gibi TV ünlüsü olan Spencer Pratt ile nikah masasına oturan ve dört yaşında Gunner Stone adında bir oğlu bulunan Heidi Montag, ikinci kez anne olmak için çaba harcadığını ifade etti.

Haberin Devamı

People Dergisi'ne konuşan Montag, bu konudaki şansını artırmak için yaptığıyla herkesi şaşırttı. 35 yaşındaki yıldız, çiğ et yemenin de doğurganlığını artırmak için denediği beslenme biçiminin bir parçası olduğunu söyledi.

"YENİ ŞEYLER DENEMEYİ SEVİYORUM"
Heidi Montag, daha sonra "Yeni şeyler denemeyi seviyorum. Her zaman farklı beslenme tarzlarına karşı ilgim oldu" ifadelerini kullandı.

TV yıldızı, etleri yenilebilen büyük baş hayvanların özellikle de belli organlarını çiğ olarak tüketmenin beslenme açısından daha faydalı olduğunu savundu. Heidi Montag, sonra da "Örneğin çiğ karaciğer tüketmek, vücudunuzun ihtiyaç duyduğu birçok besin maddesini almasını sağlayacaktır" şeklinde konuştu.

Montag, ayrıca son bir buçuk yıldır yeniden hamile kalmak için çabaladığını belirtti. Çiğ kırmızı et yemenin de libidoyu yükseltmek, daha çok enerji vermek gibi özellikleri olduğunu ileri sürdü.

İkinci kez anne olmak isteyen Heidi Montag: Çiğ et yiyorum

Haberin Devamı

"UMARIM YAKINDA..." DEMİŞTİ
Montag, geçtiğimiz yıl ocak ayında çıktığı tatilde belirgin hale gelen karnıyla dikkat çekmişti. Ünlü isim, kendisine yöneltilen "Hamile misiniz?" sorusuna da "Umarım yakında..." yanıtını vermişti.

BİR KEREDE 10 FARKLI ESTETİK
Heidi Montag, 2000'li yılların ilk döneminde sürekli olarak estetik operasyon geçiriyordu. Hatta bir keresinde, tek operasyonda fiziksel görüntüsüyle ilgili olarak 10 tane farklı müdahale yaptırdığını da söylemişti.

İkinci kez anne olmak isteyen Heidi Montag: Çiğ et yiyorum