Cadde İsmail Ege Şaşmaz kimdir, kaç yaşında? İsmail Ege Şaşmaz'ın eşi Hande Ünal kim?

İsmail Ege Şaşmaz kimdir, kaç yaşında? İsmail Ege Şaşmaz'ın eşi Hande Ünal kim?

08.07.2021 - 00:55 | Son Güncellenme:

Genç oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, Hande Ünal ile evlendi. Uzun süredir birlikte olan çift 7 Temmuz tarihinde dünyaevine girdi. Şaşmaz, 1993 yılında doğdu ve ilk oyunculuk deneyimini Manisa Belediyesi Liselerarası Tiyatro Yarışmasında elde etti. İşte, Hande Ünal ile evlenen İsmail Şaşmaz hayatı...

İsmail Ege Şaşmaz kimdir, kaç yaşında İsmail Ege Şaşmazın eşi Hande Ünal kim

TRT1 ekranlarında Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle ekrana gelen İsmail Ege Şaşmaz, nişanlısı Hande Ünal ile nikah masasına oturdu. Sevenleri ise Hande Ünal kimdir, kaç yaşında ve nereli gibi soruları yöneltiyor. İsmail Ege Şaşmaz'ın eşi Hande Ünal hakkında...

Haberin Devamı

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ KİMDİR?

Şaşmaz25 Kasım 1993 tarihinde Manisa'da dünyaya geldi. İlk oyunculuk deneyimini, Manisa Belediyesi Liselerarası Tiyatro Yarışması'nda Acil Servis isimli oyun ile başladı. Polinas Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesi mezunudur. Kariyerine Güneşi Beklerken adlı dizide Barış karakterini canlandırarak adım attı.

Oyuncu, 2015 yılında Serçe Sarayı isimli proje ile kamera karşısına geçti. 2015 yılında yayımlanan Günebakan dizisinde Rüzgâr adlı karakteri canlandırdı. 2016 yılında FOX'ta yayımlanan Aşk Yalanı Sever adlı dizide Serdar karakterini canlandırdı. Aşk Yalanı Sever dizisinin yayından kaldırılmasıyla oyunculuğa ara verdi. Aşk Laftan Anlamaz dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2018 yılında Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinde Mehmet karakterini canlandırdı. 2020 yılından itibaren FOX'ta yayınlanan Sen Çal Kapımı isimli dizide Kaan Karadağ adlı karaktere hayat vermiştir. Günümüzde yine 2020 yılından 2021'e kadar TRT 1'deki Uyanış: Büyük Selçuklu isimli dizide Faysal adlı karakteri canlandırmıştır.

Haberin Devamı

HANDE ÜNAL KİM? 

Başarılı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz uzun süredir Hande Ünal ile birliktelik yaşıyordu ve çift 2020 yılında nişanlanmıştı. Hande Ünal ise influencer olarak biliniyor. Şaşmaz ve Ünal, 7 Temmuz 2021 tarihinde dünyaevine girdi.