Cadde İşte Yılmaz adına tescilli ürünler

İşte Yılmaz adına tescilli ürünler

01.06.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

İşte Yılmaz adına tescilli ürünler

İşte Yılmaz adına tescilli ürünler



     

     BİR uzaylı ile Türk'ün karşılaşmasının işlendiği 'Gora' adlı filmin çekimlerini Antalya'da sürdüren Cem Yılmaz'ın da 'marka olduğu' anlaşıldı. Yılmaz, 2001'de başvurduğu Türk Patent Enstitüsü'ne prezervatiften tuvalet taşına, bigudiden kamyona tam 28 kategorideki ürün için adını tescil ettirdi; 5 yıllık isim hakkını aldı.
     TÜRK Patent Enstitüsü'nün Antalya Marka Vekili Ayşe Dilek Nalbantoğlu, Türkiye'de 45 kategoride ürün için tescil yaptırılabildiğini belirtti. Nalbantoğlu, "Beş yıl sonunda 'Cem Yılmaz' ismini kullanmak isteyenler, Yılmaz bir girişimde bulunmazsa davayla ismin haklarını alabilir" dedi.
     
     Cem Yılmaz'ın izni olmadan ismi kullanılamayacak ürünler şunlar: Deterjan, parfüm, oje, sabunlar, sınai yağlar, sıvı gaz yakıtları, adi metaller ve alaşımları, hırdavatçı eşyası, madeni iskele babaları, bilim, laboratuvar, denizcilik, topografya, meteoroloji, elektrik, sinemacılık aletleri, doğum kontrol aletleri, prezervatif, kondom, kaput, spiraller, tuvalet taşı, amortisörler, kamyonlar, yatak şilteleri, arı kovanları, makyaj çıkarmak için kumaş bezler, saç fileleri, saç bantları, saç tokaları, danteller, nakışlar, gipürler, et kümes ve av hayvanlarının aletleri, dondurulmuş sebzeler, mantı, biralar, maden suları, küllükler."
     


MAGAZİN


Sen neymişsin Cem Yılmaz!
Eski sevgiliye dekolte fırçası
40 gün, 40 gece kutlama
Nilüfer’den dev hizmet, dev konser