Cadde Ivana Sert Doya Doya Moda'dan ayrıldı mı, neden yok? Doya Doya Moda All Star jürisinde kimler var?

Ivana Sert Doya Doya Moda'dan ayrıldı mı, neden yok? Doya Doya Moda All Star jürisinde kimler var?

21.03.2021 - 22:47 | Son Güncellenme:

Doya Doya Moda yarışması hafta içi her gün sevenleri karşısına çıkıyor. İlk ekrana geldiği günden itibaren birçok kez jürisinde değişiklik yaşandı. Prohgramın yeni bölüm fragmanında ise Ivana Sert'in yer almaması akıllarda soru işaretine neden oldu. Peki, Doya Doya Moda'dan Ivana Sert ayrıldı mı?

Ivana Sert Doya Doya Modadan ayrıldı mı, neden yok Doya Doya Moda All Star jürisinde kimler var

Ivana Sert, TV8'in gündüz kuşağında sevilen moda yarışma programı Doya Doya Moda'da jüri olarak yer alıyordu. Doya Doya Moda All Star yarışması, en iyilerin rekabet ettiği sezon olarak dikkat çekiyor. Yarışmacılar olduğu kadar jüri üyeleri de programda öne çıkıyor. 22 Mart Pazartesi günü yayımlanan fragmanda ise Ivana Sert yer almadı. Ivana Sert ayrıldı mı?

Haberin Devamı

IVANA SERT DOYA DOYA MODA'DAN AYRILDI MI?

TV8'in sevilen ve ilgi gören moda yarışması Doya Doya Moda All Star, hafta içi her gün 13:45'de izleyici karşısına çıkıyor. Kombinler ve yarışmacıları ile çok sevilen yarışmanın yeni bölümlerinde Ivana Sert yer almadı. İzleyiciler de 'Ivana Sert, Doya Doya Moda All Star'da neden yok, ayrıldı mı?' sorularını yöneltti.

Resmi bir açıklama bulunmasa da 22 Mart Pazartesi yayınlanacak bölümde Ivana Sert'in yerine Umut Eker, jüri koltuğunda görünüyor. Eker, Instagram'dan yaptığı paylaşımda, ''Pazartesiye herkes hazır mı doyadoyamoda tv8 ekranlarında artık bende varım. Çok eğleneceğiz çok'' notu ile fragmanı paylaştı. 

DOYA DOYA MODA JÜRİSİ

Sevilen programın jüri koltuğunda; Uğurkan Erez, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu yer alıyor.