Cadde 'Jennifer Lopez 7-8 kez evlenecek'

'Jennifer Lopez 7-8 kez evlenecek'

01.08.2022 - 10:23 | Son Güncellenme:

Jennifer Lopez (54), 18 Temmuz'da sürpriz bir şekilde nişanlısı Ben Affleck (49) ile Las Vegas’ta dünyaevine girdi. Bu, dünyaca ünlü ABD'li yıldızın dördüncü evliliğiydi. Oyuncunun ünlü olmadan önce 1997 yılında nikâh masasına oturup, 11 ay sonra boşandığı ilk eşi Ojani Noa (48), bu evliliğin uzun sürmeyeceğini iddia etti.

Jennifer Lopez 7-8 kez evlenecek

Şarkıcılık ve oyunculuk kariyerinin dışında özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen Jennifer Lopez’in 90’lı yıllarda 11 ay evli kaldığı eski kocası Ojani Noa, "Jennifer aşık olmayı seviyor. 7-8 kez evlenecek. Ben garsondum, servis ettiğim cipslere bayıldı ve evlendik. Ona ve Ben'e her şeyin en iyisini diliyorum, ama ilişkilerinin uzun süreceğine ikna olmadım" açıklamasıyla bir anda dikkatleri üzerine çekti.

Haberin Devamı

ALTI KEZ NİŞANLANDI

DailyMail'de yer alan habere göre; Lopez'in terk ettiği 'meteliksiz koca' olarak anılmaktan bıktığını söyleyen Kübalı garson Ojani Noa, şu ifadeleri kullandı:

Jennifer altı kez nişanlandı, dört kez evlendi. Ben ilk kocasıydım ve bana hayatının aşkı olduğumu söylemişti. Düğün gecemizde 'Sonsuza kadar birlikte olacağız' demişti.

Jennifer Lopez 7-8 kez evlenecek

Açıklamasına devam eden Ojani Noa ayrıca; "Jen'in hayatına tek bir kişiyle devam edeceğini göremiyorum. Profesyonel olarak sürekli ilerlemek için kendini zorluyor, bu yüzden otuz yıllık bir kariyeri var. Ama aynı zamanda özel hayatına da farklı insanlarla devam ediyor" dedi.

Noa, Lopez'i ilk kez gördüğü günden de bahsederek, "Amerikan rüyasını yaşamak istiyordum, ve Jen'i gördüğümde istediğim şeyi buldum. Kim olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu. Birbirimize baktık ve onun hayatımda gördüğüm en güzel kadın olduğunu düşündüm. Ona vuruldum. Daha sonra konuştuğumuzda, tanıştığımız ilk gece benimle evleneceğini bildiğini söyledi" diye konuştu.

Haberin Devamı

Jennifer Lopez 7-8 kez evlenecek

SEKS KASEDİNİ SATMAK İSTEMİŞTİ!

Ojani Noa, Jennifer Lopez ile evliyken çektiği seks kasedini, oyuncu ünlü olduktan sonra 2009'da piyasaya sürmeye çalışmıştı. Jennifer Lopez, mahkeme kararıyla bu girişimi engellemişti. Lopez, Noa'nın evlilikleri hakkında bir kitap yayınlamasını önlemek için Nisan 2006'da mahkemeye başvurmuş, bir sonraki yıl davayı kazanmıştı. Noa, kitap hakkındaki tüm materyalleri Lopez veya avukatına göndermek zorunda kalmıştı.

Kişisel antrenörlük yapan 48 yaşındaki Ojani Noa, şimdilerde eski eşinin parıltılı hayatından son derece uzak bir yaşam sürüyor.

"ONLAR ARTIK KARI KOCA"

2002'de nişanlanan, 2003'teki düğünlerini erteleyen, bir yıl sonra da yollarını ayıran Ben Affleck ile Jennifer Lopez, 18 yıl sonra tekrar bir araya gelmişti. Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde sürpriz şekilde evlendi. İkili, evlilik işlemlerini Nevada'ya bağlı Clark County'de gerçekleştirdi. Çifte yakın bir kaynak, "Onlar artık karı koca" yorumunda bulundu.

Jennifer Lopez 7-8 kez evlenecek

"AŞK ÇOK SABIRLI, 20 YIL BOYUNCA"

Hayranlarına gönderdiği e-posta ve blog yazısında Affleck ile evlendiğini doğrulayan şarkıcı, Instagram'dan bir fotoğrafıyla duyurduğu evliliğine dair şu mesajı kaleme aldı:

Yaptık. Aşk çok güzel. Aşk çok müşfik. Ve anlaşılan o ki aşk sabırlı. Hem de 20 yıl boyunca.