Cadde Jessica May tatil sezonunu açtı

Jessica May tatil sezonunu açtı

22.06.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

'Yeni Gelin' (2017-2018) dizisi ile Türkiye'de şöhreti yakalayan, Hüseyin Kara ile mutlu bir evlilik sürdüren Jessica May, geçtiğimiz aylarda Türk vatandaşı olmuştu. 28 yaşındaki güzel, fotoğrafçı eşi ile Bodrum'da denizin ve güneşin keyfini çıkardı. Fit haliyle dikkat çeken May'i, Hüseyin Kara iskelede havluyla bekledi.

Jessica May tatil sezonunu açtı

1993 yılında Brezilya'nın Paranacity şehrinde öğretmen bir anne ve çiftçi bir babanın evliliğinden dünyaya gelen Jessica May, 15 yaşında modellik yapmaya başlarken, 2017'de 'Yeni Gelin' dizisiyle oyunculuğa adım attı. Son olarak ise 'Maria ile Mustafa' (2020) dizisinde rol aldı.

Haberin Devamı

"RESMİ OLARAK TÜRK VATANDAŞI OLDUM"

Fotoğrafçı Hüseyin Kara ile dört yıl önce evlenen Jessica May, uzun süredir beklediği hayaline Mart 2021'de kavuştu. Türkiye Cumhuriyeti kimliğine kavuşan oyuncu, elinde evraklarla verdiği pozu Instagram hesabından yayınladı, "Ve resmi olarak Türk vatandaşı oldum" mesajını yazdı.

Jessica May tatil sezonunu açtı

Jessica May'in kısa sürede sosyal medyada gündem olan paylaşımı binlerce beğeni alırken, sevenleri tebrik mesajları ve Türk bayrağı emojisi gönderdi.

"TÜRKİYE İKİNCİ VATANIM"

Sık sık ailesinin de yaşadığı memleketi Brezilya'ya giden Jessica May, Aralık 2021'de yaptığı açıklamada, "İnsanlar 'Türk vatandaşı olmak' kolay diye bir dedikodu çıkarmış, yok öyle bir şey. Dört yıldır başvurum devam ediyor" şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

Güzel oyuncu, "Kaç defa mülakata çağrıldım ama nafile. O yüzden bir yerde 'Türk vatandaşı olmak çok kolay' diyen birisini görürseniz inanmayın. Eşim burada ve burası gerçekten benim ikinci vatanım. Verdiğim mücadeleyi bırakmayacağım" açıklamasını yaptı.

"ARTIK KİMLİĞİM ELİMDE"

May, geçtiğimzi günlerde bir kozmetik markasının Zorlu PSM’de düzenlediği ‘Yaza Merhaba’ partisine katıldı. Kısa süre önce ailesinin yaşadığı Brezilya’dan dönen oyuncu, elinde Türk kimliğiyle gazetecilere poz verdi. “Artık kimliğim elimde” diyen 28 yaşındaki güzel, son derece gururlu olduğunu vurguladı.

Jessica May tatil sezonunu açtı

BODRUM'DA TATİL YAPIYOR

Yoğun geçen sezonun ardından havaların da ısınmasıyla birlikte gösteri dünyasının ünlü simaları, tatil beldelerinin yolunu tuttu. Bu isimlerden biri de oyuncu Jessica May oldu.

Jessica May tatil sezonunu açtı

EŞİ HAVLUYLA BEKLEDİ

28 yaşındaki güzel, tatil sezonunu Muğla'nın gözde turizm bölgesi Bodrum'da bir otelde açtı. Kısa bir süre denize girip çıkan oyuncuyu, eşi Hüseyin Kara havluyla iskelede bekledi. Denizden çıktıktan sonra hemen havluya sarılan Jessica May, formda görüntüsü ile adından söz ettirdi.

Jessica May tatil sezonunu açtı