Cadde Kadir Doğulu'dan Neslihan Atagül paylaşımı

Kadir Doğulu'dan Neslihan Atagül paylaşımı

02.02.2022 - 16:25 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Aşkın Tarifi' adlı dizide rol alan Kadir Doğulu, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Kendisi gibi oyuncu eşi Neslihan Atagül ile sık sık mutluluk pozu veren Doğulu, son olarak giyim tarzlarını gözler önüne serdi.

Kadir Doğuludan Neslihan Atagül paylaşımı

Bir süredir ekranlardan uzak olan Kadir Doğulu, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Paylaşımlarıyla adından söz ettiren oyuncu, eşi Neslihan Atagül'le verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.

Haberin Devamı

TARZLARINI GÖZLER ÖNÜNE SERDİ
İlk olarak asansörde çektiği ayna pozunu yayınlayan Kadir Doğulu, sonrasında evde eşofmanlarla çekilen fotoğraflarını paylaştı. Yakışıklı oyuncu, gönderisine; "Pazartesi şıklığı/Cuma rahatlığı" notunu düştü.

Ünlü çiftin uyumlu giyinmeleri dikkatlerden kaçmadı.

Kadir Doğuludan Neslihan Atagül paylaşımı

"EVET, İHANET ETTİM"
Öte yandan meslektaşı Neslihan Atagül ile 2016 yılında nikah masasına oturan Kadir Doğulu'ya, geçtiğimiz aylarda "Eşinize ihanet ettiğiniz ve ayrılacağınız yönündeki haberler için neler söyleyeceksiniz?” sorusu yöneltmişti.

Ünlü oyuncu, "Evet, ihanet ettim. Sabah kalktığım zaman sevgilimin yüzüne bakmadım, ihanet ettim" diyerek, sitemkar bir açıklamaya imza atmış. Daha sonra sözlerine, "Bunlar iddia, siz sorduğunuz için cevap vermeli miyim?” şeklinde devam etmişti.

Kadir Doğuludan Neslihan Atagül paylaşımı