Cadde Kadir İnanır'ın acı günü!

Kadir İnanır'ın acı günü!

06.03.2022 - 10:43 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz aylarda rahatsızlanan ve günlerce hastanede kalan 72 yaşındaki usta oyuncu Kadir İnanır'ın ablası Zinnet İsmailoğlu, hayatını kaybetti. İsmailoğlu, bugün toprağa verilecek.

Kadir İnanırın acı günü

Kadir İnanır'ın ablası Zinnet İsmailoğlu dün vefat etti. Oyuncu Levent İnanır ile şarkıcı Soner Arıca'nın da teyzesi olan İsmailoğlu, son yolculuğuna bugün uğurlanacak.

Haberin Devamı

Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre; İsmailoğlu, İstanbul Eyüp Sultan Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Kadir İnanırın acı günü

HASTANEYE KALDIRILDI
Öte yandan 20 Kasım tarihinde Muğla’nın Ortaca ilçesinde aniden rahatsızlanan Yeşilçam'ın usta oyuncularından Kadir İnanır, Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Beyin damarına pıhtı attığı tespit edilen İnanır, bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra nöroloji servisinde özel bir odaya alınmıştı.

Serviste takibi süren usta oyuncu, aniden beyin kanaması geçirmesi sonucu acil ameliyat edilmişti. Başarılı geçen operasyonun ardından yeniden yoğun bakımda gözetim altına alınan İnanır, değerlerinin normale dönmesiyle birlikte nöroloji servisinde özel odaya alınmıştı.

Haberin Devamı

Kadir İnanırın acı günü

GÜNLER SONRA TABURCU OLDU
22 gündür gözetim altına tutulan usta oyuncu, öğle saatlerinde taburcu edilmişti. Akşam saatlerinde sevenlerine mesaj vererek hastaneden ayrılacağı duyurulan Kadir İnanır, pandemi tedbirleri göz önünde bulundurularak açıklama yapmadan saat 14.30'da hastaneden ayrılmıştı.

İnanır, geçtiğimiz günlerde ise son halini Instagram'dan paylaşarak, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Büyük barış mutlaka... Cennetin başköşesi ülkemizin, her karış toprağında mutluluğu yakalamak için ellerimizi birleştirip; büyük barışı gerçekleştireceğiz. İşte o zaman tam bağımsız Türkiye olacağız. Başka hiçbir çaremiz yoktur."