Cadde 'Kağıt Ev' nisan ayında başlıyor

'Kağıt Ev' nisan ayında başlıyor

24.03.2021 - 20:39 | Son Güncellenme:

Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu 'Kağıt Ev' dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Star TV ekranlarında başlayacak olan dizinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu yer alacak.

Kağıt Ev nisan ayında başlıyor

O3 Medya imzalı 'Kağıt Ev' dizisinde Cihan ile Aylin, çocuklarıyla mutlu mesut yaşıyor. Çiftin çizdikleri aile tablosu mükemmeldir. Kağıt Ev dizisinde bu mükemmel hayatları yanlış anlamayla darmadağın oluyor.

Haberin Devamı

NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Star TV’nin yeni dizisi Kağıt Ev’in nisan ayı içerisinde başlaması bekleniyor.

OYUNCU KADROSU BELLİ OLDU
'Kağıt Ev' dizisinde Nur Fettahoğlu başarılı Avukat Aylin Fırtına’yı ve Erdal Beşikçioğlu, Ceza Hukuku Profesörü ve Olay Yeri Uzmanı Cihan Fırtına’yı oynayacak. 'Yasak Elma' dizisinden kısa bir zaman önce ayrılan Can Nergis ile, geçen sezon Yasak Elma’ya veda eden Tuvana Türkay da 'Kağıt Ev' dizisinde yer alacak.

Birsen Altuntaş’ın Twitter hesabından paylaştığı bilgiye göre; 'Kağıt Ev' dizisine Çetin karakteriyle Bülent Gültekin, İnci rolüyle Tuğçe Aykut, Mert rolüyle Nejat Uygur ve Melisa rolüyle Bulut Eker de katıldı. Doğduğun Ev Kaderindir'de Dilara yani Kibrit karakterini canlandıran Helin Kandemir'in de Kağıt Ev dizisinin kadrosuna katıldığı açıklandı.

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU 
Aylin ve Cihan Fırtına, büyük kızları ‘Cemre', oğulları 'Mert' ve küçük kızları 'Melisa' ile; mutluluk ve refah içinde, imrenilecek bir yaşam sürmektedir. Kariyerleri, hayatları, evleri yani kısaca çizdikleri aile tablosu mükemmeldir. Ancak bu mükemmel yaşamları tek bir yanlış anlamayla darmadağın olmuştur. Onlar çocuklarını ve ailelerini korumak için her şeyi göze almak durumundadır…