Cadde Özgür Ozan'dan 'Arka Sokaklar' açıklaması: Kaldığı yerden başlamayacak

Özgür Ozan'dan 'Arka Sokaklar' açıklaması: Kaldığı yerden başlamayacak

29.08.2023 - 07:40 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan 'Arka Sokaklar', 1 Eylül Cuma akşamı 18’inci sezona başlıyor. Özgür Ozan, fenomen dizi ‘Arka Sokaklar’ için, “Kaldığı yerden başlamayacak” dedi.

Özgür Ozandan Arka Sokaklar açıklaması: Kaldığı yerden başlamayacak

Arka Sokaklar’ın başrol oyuncuları Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu, yeni sezona dair açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"BAMBAŞKA BİRİYİM"

Kanal D’de ekrana gelecek projenin 18’inci sezonuyla ilgili İnanoğlu, “Tekrar başladığımız için mutluyuz. Bu projeyle büyüdüm diyebilirim. Zaten geriye dönüp, daha önceki fotoğraflarıma bakınca çok fark ediyor. Bambaşka biriyim. Aksiyon, dram ve her şeyin içinde olduğu bir sezon olacak” dedi.

Özgür Ozandan Arka Sokaklar açıklaması: Kaldığı yerden başlamayacak

"EKİP OLMANIN KEYFİNİ YAŞIYORUZ"

Ozan ise, “Ekip olarak kaldığımız yerden başlıyoruz ama dizi kaldığı yerden başlamayacak. Bize, ‘Arka Sokaklar’ bitmedi mi? Yeniden mi başlıyorsunuz?’ diyenler var. Ben de onlara, “Seyircimiz hâlâ neden seyrediyor, bizi neden tercih ettiklerini sorun. Belki o zaman siz de bizi izlemeye başlarsınız” diyorum. Gerçekten ekip olmanın müthiş keyfini yaşıyoruz” açıklamasını yaptı.

Özgür Ozandan Arka Sokaklar açıklaması: Kaldığı yerden başlamayacak

Haberin Devamı

OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosunda; Perihan Ünlücan, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz, Ali Haydar Çataltepe, Gizem Terzi, Özlem Çınar, Hülya Kalebayır, Elvan Dişli, Gaye Gürsel, Nazlı Tosunoğlu, Ecem Öz, Metin Çoban, Kerim Han Duman, Can Başak, Ada Baykal, Onurcan Sesli, Mustafa Efe Günay gibi başarılı isimler yer alıyor.