Cadde Kanal D lansmanında küçük yıldız Mustafa Konak'a yoğun ilgi

Kanal D lansmanında küçük yıldız Mustafa Konak'a yoğun ilgi

10.09.2022 - 17:34 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin kanalı Kanal D, geçtiğimiz perşembe akşamı muhteşem bir organizasyonla yeni yayın dönemine 'merhaba' dedi. ‘Yargı’, ‘Camdaki Kız’, ‘Üç Kız Kardeş’, ‘Seversin’ ve ‘Arka Sokaklar’ ile geçtiğimiz sezona damga vuran Kanal D'nin yeni yayın dönemindeki iddialı projelerinden biri de ‘O Kız’ olacak. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan alan çocuk oyuncu Mustafa Konak, Kemer Country Orman Evi’nde gerçekleştirilen gecenin yıldızı oldu.

Kanal D lansmanında küçük yıldız Mustafa Konaka yoğun ilgi

Yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan 'O Kız' dizisinde 'Yusuf' karakterini canlandıracak olan çocuk oyuncu Mustafa Konak, Kemer Country Orman Evi’ndeki Kanal D lansmanının yıldızı oldu. Bütün oyuncularla birlikte dans eden minik yıldız, bu sene Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan O kız isimli dizinin kadrosunda yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Kanal D lansmanında küçük yıldız Mustafa Konaka yoğun ilgi

Haberin Devamı

Gecede daha önceki projelerde birlikte rol aldığı 'Camdaki Kız’ın başrol oyuncusu Burcu Biricik ve Merve Polat ile hasret giderdiğini dile getiren Mustafa Konak, Biricik’in kendisinde çok farklı bir yeri olduğunu belirtti.

ÜST ÜSTE İKİ KEZ 'EN İYİ ÇOCUK OYUNCU' ÖDÜLÜ

Kanal D ailesine katılmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Konak, Burcu Biricik’in otizimli oğlunu oynadıktan sonra iki defa üst üste 'En İyi Çocuk Oyuncu' ödülünü aldığını söyledi.

Kanal D lansmanında küçük yıldız Mustafa Konaka yoğun ilgi

O Kız dizisinde başrolde yer alan Erkan Petekkaya, Dilin Döğer ve Cengiz Orhonlu başta olmak üzere bütün oyuncular ve ekiple pozitif bir enerji yakaladığını açıkladı.

Kanal D lansmanında küçük yıldız Mustafa Konaka yoğun ilgi