Cadde Kansere yakalandığını duyurmuştu! Kate Middleton ile Prens William'dan ortak açıklama

Kansere yakalandığını duyurmuştu! Kate Middleton ile Prens William'dan ortak açıklama

26.03.2024 - 10:15 | Son Güncellenme:

Aylardır nerede olduğu merak edilen Galler Prensesi Kate Middleton, geçtiğimiz günlerde yayınladığı video mesaj ile kansere yakalandığını duyurmuştu. "Sağlık ekibim kemoterapi sürecinden geçmemi tavsiye etti ve şu anda bu tedavinin ilk aşamalarındayım" diyerek tedaviye başladığını söyleyen Prenses ile eşi Prens William adına ortak bir açıklama yayınlandı.

Kansere yakalandığını duyurmuştu Kate Middleton ile Prens Williamdan ortak açıklama

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
Ocak ayıda geçirdiği karın ameliyatı sonrası görüntü vermeyen ve yokluğuna dair birçok spekülasyon çıkan Galler Prensesi William'ın (41) eşi Galler Prensesi Kate Middleton (42), geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

Video yayınlayarak açıklama yapan Kate, ameliyat sonrası iyileşme sürecinde dünyanın dört bir yanından gönderilen destek mesajları ve gösterilen anlayış için teşekkür etmişti.

Kansere yakalandığını duyurmuştu Kate Middleton ile Prens Williamdan ortak açıklama

"YAPILAN TESTLERDE KANSER TESPİT EDİLDİ"

Sağlık durumuna dair bilgi veren Prenses, şöyle konuşmuştu:

Benimle çok iyi ilgilenen harika bir sağlık ekibim vardı ve bunun için çok minnettarım. O sırada kanser olmadığım düşünülüyordu. Ameliyat başarılı geçti. Ancak ameliyattan sonra yapılan testlerde kanserin mevcut olduğu tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim kemoterapi sürecinden geçmemi tavsiye etti ve şu anda bu tedavinin ilk aşamalarındayım. William ve ben ailemizin iyiliği için bunu özel tutmak ve yönetmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu süreç zaman aldı. Tedavime başlayabilmek için geçirdiğim büyük ameliyattan sonra iyileşmem zaman aldı. Ama en önemlisi, George, Charlotte ve Louis'e her şeyi uygun bir şekilde açıklamak ve iyi olacağıma dair onları rahatlatmak zaman aldı.

"William'ın yanımda olması da büyük bir teselli ve güven kaynağı. Birçoğunuz tarafından gösterilen sevgi, destek ve nezaket de öyle. Bu ikimiz için de çok şey ifade ediyor. İşim bana her zaman derin bir mutluluk duygusu vermiştir ve mümkün olduğunda geri dönmeyi dört gözle bekliyorum. Ancak şimdilik tamamen iyileşmeye odaklanmalıyım. Şu anda, hayatları kanserden etkilenen herkesi de düşünüyorum. Her ne şekilde olursa olsun bu hastalıkla karşı karşıya olan herkes için lütfen inancınızı ya da umudunuzu kaybetmeyin. Yalnız değilsiniz."

Haberin Devamı

Kansere yakalandığını duyurmuştu Kate Middleton ile Prens Williamdan ortak açıklama

PRENS İLE PRENSES ADINA ORTAK AÇIKLAMA

Kate'in video mesajının ardından, Kensington Sarayı'ndan Prens ve Prenses adına yeni bir açıklama yapıldı. BBC aracılığıyla yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Prens ve Prenses, Majestelerinin (Kate Middleton) video mesajına cevaben Birleşik Krallık, İngiliz Milletler Topluluğu ve dünyanın dört bir yanından gelen nazik mesajlardan son derece etkilendiler. Halkın sıcaklığı ve desteği karşısında son derece duygulanan Prens ve Prenses, şu anda gizlilik taleplerine gösterilen anlayış için minnettarlar.