Cadde Karadayı 94. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Karadayı 94. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

14.01.2015 - 10:53 | Son Güncellenme:

Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in baş rollerini oynadığı Karadayı 94. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu hafta gündeme bomba gibi düşecek olan mektup ile Necdet ve Savcı Turgut arasındaki konuşmalar şimdiden merak konusu oldu. Mahir bu durumda ne yapar? Savcı Turgut diziye geri mi dönüyor? Karadayı 94. bölümünde neler olacak?

Karadayı 94. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Karadayı dizisinin yayınlanan 94. bölüm fragmanıında Nejdet'e isimsiz bir mektup gelir. Mektubu okuyan Nejdet adeta şoke olur. Mektupta Necdet ve Savcı Turgut arasında geçen konuşmalar vardır. Necdet'e, Turgut tarafından bir mektup gelmesi sosyal medyada, Savcı Turgut'un ölmediği ve Yurdaer Okur'un diziye geri döneceği şeklinde yorumlandı.

SAVCI TURGUT NASIL ÖLMÜŞTÜ?

Karadayı'nın en sevilen kötü adamı olan Savcı Turgut, 65. bölümde kendi eliyle yetiştirdiği Necdet tarafından, üstelik de ona hediye ettiği zincirle boğularak öldürülmüştü.

BU SÖZLERLE VEDA ETMİŞTİ

Karadayı dizisinde iki sezon Savcı Turgut ' u büyük bir başarıyla canlandıran Yurdaer Okur, diziye bu sözlerle veda etti: ' Savcı Turgut'a veda etmek zamanı geldi. Karadayı ' ya veda etmek kolay değil elbette lakin misyon tamamlandı, görev yerine getirildi. Artık öyle bedbin, öyle bedbaht demir alma vaktidir Cancağızım. '

Haberin Devamı

70'li yılları anlatan Karadayı dizisi 93. son bölümünde; Sarı Cemal'i vuran kişinin Seyit olduğunu gören Mahir onun peşine düşer ve yakalar. Kimin adamı olduğunu öğrenmek için zorlarken polislerin geldiğini fark eder ve Seyit'i alıp pasaja götürür. Amacı Seyit'i konuşturup hangi kabadayı için çalıştığını bulmaktır.

Seyit'i sorgulamaya başladığı anda ani bir polis baskını olur ve Seyit polislerin eline geçer. Emniyete götürülürken başka arabaya bindirilen Seyit polisleri öldürüp ortadan kaybolmayı başarır.

Vehbi, Belgin'in evinden dosyayı aldırdığını anlamıştır. Kapısına dayanır. Vehbi ile işi biten Belgin onu daha fazla idare etmek niyetinde değildir. Belgin Vehbi'den kurtulmak için kurnazca bir oyun hazırlar. Üstelik oyunun başrolünde Mehmet Saim vardır. Vehbi ve Mehmet Saim Belgin'in oyununa gelecek midir? Mahir'in Seyit'in peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Seyit'in adresini Feride yardımıyla öğrenir ve evine kadar gider.

Mahir Seyit'in evinde büyük bir sürprizle karşılaşır. Seyit'in yıllardır tutsak ettiği Aliye'yi bulur. Aliye çok kötü durumdadır ve Mahir onu hastaneye götürür. Seyit Aliye'yi Mahir'in aldığını fark edince deliye döner. Saplantılı bir şekilde bağlı olduğu Aliye'yi Mahir'den almak için bir plan yapar. Mahir'i bir kez daha can evinden vurmakla tehdit edecektir. Mahir'i hayatının en büyük sınavı beklemektedir. Seyit ve Mahir restleşmesinden elleri kanlı çıkan kim olacaktır? Yeni bölümünde neler olacak?

KARADAYI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ