Cadde Kardeşlerim oyuncuları kimler? Kardeşlerim dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor?

Kardeşlerim oyuncuları kimler? Kardeşlerim dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor?

29.01.2022 - 20:39 | Son Güncellenme:

ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kardeşlerim bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. İzleyicisini her hafta ekrana kilitleyen Kardeşlerim oyuncuları kimler? Kardeşlerim dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor? İşte Kardeşlerim dizisi ile ilgili merak edilenler...

Kardeşlerim oyuncuları kimler Kardeşlerim dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor

Cumartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitlemeyi başaran Kardeşlerim dizisiyle ilgili peş peşe sorular geliyor. Kardeşlerim oyuncuları kimler? Kardeşlerim dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor? İlk bölümü 20 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Serkan Birinci'nin yaptığı, senaryosu Gül Abus Semerci tarafından kaleme alınan dram, gençlik ve aşk türündeki dizi Kardeşlerim hakkında bilinenler şu şekilde...

Haberin Devamı

KARDEŞLERİM OYUNCULARI KİMLER?

Celil Nalçakan (Akif Atakul)

42 yaşında. Dünyayı yönetebileceğine inanan, vicdan ve merhamet duygularından yoksun ama bir o kadar da tatlı dilli, ağzı laf yapan, şeytan tüylü bir adam. Kendi istekleri doğrultusunda, çıkarları için yapamayacağı şey, ezemeyeceği kural yok.

Halit Özgür (Sarı Kadir Eren)

19 yaşında. Dürüst, çalışkan, mesafeli bir delikanlı. Kardeşlerinin hem anası hem babası. Anne ve babasından ona tek emanet kalan kardeşlerini en iyi şekilde yetiştirmeye çabalayıp geleceğe hazırlarken; onları her şeyden koruyup kollayan evin büyük abisi.

Ahu Yağtu (Suzan Manyaslı)

34 yaşında. Hoş, bakımlı ve çekici bir kadın. Kocasında bulamadığı sevgi ve şefkati dışarda ararken oldukça kırılan, yaşadıklarıyla kendini yeniden keşfedecek, geçmişin sırlarıyla yüzleşecek olan duygusal kadın.

Haberin Devamı

Cüneyt Mete (Orhan Eren)

37 yaşında. Merhametli ve iyi kalpli bir aile babası. Karısının, çocuklarının ve ona abisinden kalan yeğenlerinin gönlünü hoş edip, onlara kol kanat gerebilmek için sabah akşam çalışan iyi bir adam.

Fadik Sevin Atasoy (Şengül Eren)

37 yaşında. Uyanık, değişken, paraya fazla değer veren, cingöz bir kadın. Kocasının yeğenlerine belli bir mesafeden sahip çıkmaya çalışırken, her daim fırsatlardan da istifade etmeyi iyi bilen bir kadın.

KARDEŞLERİM KONUSU NEDİR?

Hayatın karşılarına çıkardığı tüm sorunların üstesinden birlikte gelmeye çalışan, her şeye rağmen kopmayıp birbirlerinden güç alan dört kardeşin yaşadıkları zorlukları ve aşklarını anlatıyor.

KARDEŞLERİM NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kardeşlerim dizisi İstanbul Fatih'te çekiliyor. Dizinin diğer sahneleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekiliyor.