Cadde Müge Boz karnı burnunda spor yaptı! 'Pilates bana çok iyi geliyor'

Müge Boz karnı burnunda spor yaptı! 'Pilates bana çok iyi geliyor'

20.02.2024 - 08:35 | Son Güncellenme:

2019 yılında kızları Vina'nın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan oyuncu Müge Boz ile basketbolcu Caner Erdeniz, ikinci çocukları için gün sayıyor. Boz, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı karnı burnunda paylaşımlarıyla gündeme geldi.

Müge Boz karnı burnunda spor yaptı Pilates bana çok iyi geliyor

13 Haziran 2019'da basketbolcu Caner Erdeniz ile Barcelona'da evlenen oyuncu Müge Boz, kızı Vina'yı aynı yıl kasım ayında kucağına almıştı. Geçtiğimiz sene katıldığı bir etkinlikte "İkinci çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusuna içtenlikle cevap veren Boz, "Evet ikinci çocuk istiyorum. Vina’nın bir kardeşi olsun istiyorum ama bunun için hayırlısı ne zaman olur bilemem" demişti.

Haberin Devamı

Mutlu birliktelikleri süren Müge Boz ile Caner Erdeniz'den müjdeli haber ise geçtiğimiz ay gelmişti. Boz, ikinci kez anne olacağın; "Size bir haberimiz var" notuyla duyurmuştu.

Müge Boz karnı burnunda spor yaptı Pilates bana çok iyi geliyor

"CİNSİYETİ DOĞUMA KADAR ÖĞRENMEYECEĞİZ"

Geçtiğimiz günlerde ise Nişantaşı'nda görüntülenen ikiliden 39 yaşındaki Boz, şöyle konuşmuştu:

Heyecanlıyız, çok istiyorduk, yaklaşık 5 aylık. Cinsiyeti normal şartlarda belli ama biz de bilmiyoruz. Doktorumuz cinsiyetini zarfa yazıp bize verdi, doğuma kadar öğrenmeyeceğiz, cinsiyetinin ne olacağının hiçbir önemi yok, sağlıklı olsun yeter. Caner erkek hissediyor ama ben keskin bir şey hissetmiyorum, isimleri belli ama sizinle paylaşamıyoruz, tüyoları sonra veririz size.

Müge Boz karnı burnunda spor yaptı Pilates bana çok iyi geliyor

"PİLATES BANA ÇOK İYİ GELİYOR"

Müge Boz, son olarak 896 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Hesabının hikayeler bölümünden karnı burnunda bir pozunu yayınlayan ünlü isim, "Şimdilik her şey yolunda... Pilates bana çok iyi geliyor" mesajıyla yayınladı.

Müge Boz karnı burnunda spor yaptı Pilates bana çok iyi geliyor

Ardından pilates yaptığı anları da takipçileriyle paylaşan oyuncunun pozları, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.