Cadde Kenan Doğulu'dan duygulandıran Yurdaer Doğulu paylaşım

Kenan Doğulu'dan duygulandıran Yurdaer Doğulu paylaşım

07.04.2022 - 19:09 | Son Güncellenme:

Bir dönemine damga vuran müzisyen Yurdaer Doğulu, yaşasaydı 81'inci yaşını kutlayacaktı. Kendisi gibi müzisyen olan oğlu Kenan Doğulu, babasının doğum gününde sosyal medya hesabından yayınladığı video ile kutladı.

Kenan Doğuludan duygulandıran Yurdaer Doğulu paylaşım

Usta müzisyen Yurdaer Doğulu, 7 Nisan 1941'de Gaziantep'te doğmuştu. Tam 35 yıl önce aramızdan ayrılan Doğulu'nun yeni yaşını, oğullarından Kenan Doğulu, sosyal medya hesabından kutladı.

Haberin Devamı

Eski fotoğraflarını video olarak yayınlayan Kenan Doğulu, babasına şu sözlerle seslendi:

Bir doğum günün daha sensiz. 35 yıl olmuş sarılamadığımız, aynı sofrayı paylaşamadığımız… Yokluğunda sevgimizi, özlemimizi ve müziğimizi; birbirimizle, ailemizle, seni sevenlerle paylaşıyoruz. Çalıp söylediğin şarkılar hep kulaklarımızda, bugün hâlâ bize ışık oluyor. Senden geriye kalan tüm anlar için özlem doluyum. Bir yerlerden bizi izlediğini ve koruduğunu biliyorum. Doğum günün kutlu olsun."

Kenan Doğuludan duygulandıran Yurdaer Doğulu paylaşım

"BİZİ İZLEDİĞİNİ VE KORUDUĞUNU BİLİYORUM"
Babalarının 79'uncu yaşını da sosyal medyadan kutlayan Doğulu kardeşlerden Ozan Doğulu, paylaşımında; "Canımız babamız yaşasaydı bugün 79 yaşına girecekti. İyi ki doğdun Yurdaer Doğulu" derken; Kenan Doğulu, yayınladığı fotoğrafa şu notu düşmüştü:

Haberin Devamı

"Canım babacığım, bir senem daha sensiz geçti. Bu aralar dünya biraz tatsız ama sağlıklı ve neşeli günler yakındır diye umuyoruz. Müzik müzik müzik, aklımız fikrimiz müzik, bıraktığın yerden ileri doğru yürümeye çalışıyoruz. 2020 biraz sert başladı ama insanlığın kendine bir çekidüzen vermeye ihtiyacı vardı galiba. Bedeli biraz ağır oluyor ama ihmal edip önceliğimizden uzaklaştırdığımız bazı şeylerin kıymetini anladık. Bizi izlediğini ve koruduğunu biliyorum. Senin için bir mum üflüyorum. Doğum gününü kutluyorum. Senin için Ozan’la bestelediğimiz şarkımız 'Bugünüm Sensiz Geçti'yi söylüyorum."

Kenan Doğuludan duygulandıran Yurdaer Doğulu paylaşım