Cadde KENAN’I UNUTTUM ‘AYPERi’ MÜZiĞi YAPTIM

KENAN’I UNUTTUM ‘AYPERi’ MÜZiĞi YAPTIM

16.11.2014 - 20:23 | Son Güncellenme:

ÇAĞAN Irmak imzalı ‘Unutursam Fısılda’ filmi için 10 parça hazırlayan Kenan Doğulu, filmdeki şarkıcı ‘Ayperi’ye müzik yapmanın farklı bir deneyim olduğunu söyledi:

KENAN’I UNUTTUM ‘AYPERi’  MÜZiĞi YAPTIM

“Kenan Doğulu müziğinden kurtulup Ayperi müziğine konsantre olmak iyi geldi, beynimi dinlendirdim.”

Haberin Devamı

“FİLMİ belki yüz kez izledim, her seferinde son sahne beni ağlattı” diyen Doğulu, Farah Zeynep Abdullah’ın şarkı söylemesine tam not verdi: “Farah’ın sesi hem çok naif, hem eğitim almadığı için biraz asi ve vahşi. Bu da, bir çocuğun şarkı söylemesi gibi içtenlik katıyor.”

“BU FiLMLE BEYNiMi DiNLENDiRDiM”

Çağan Irmak’ın ‘Unutursam Fısılda’ filmi için 70’lerin ruhunu taşıyan 10 özel şarkı hazırlayan Kenan Doğulu, yaşadıklarını anlattı

Çağan Irmak’ın 29 Ekim’de vizyona giren filmi ‘Unutursam Fısılda’nın müziklerine imza atan Kenan Doğulu, filmi her izlediğinde ve filmin müziklerini dinlediğinde duygusal anlar yaşadığını söyledi.
Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Günsür, Kerem Bürsin, Işıl Yücesoy ve Hümeyra’nın yer aldığı film için ilk kez Çağan Irmak’la birlikte çalışan Doğulu, “Çağan, benden hayali bir şarkıcı olan Ayperi için şarkılar yapmamı istediğinde, içimde büyük bir telaş ve kıpırtı hissettim. Gerçekten yaşamamış bir sanatçıyı hayal ederek, şarkılar yapmak çok keyifliydi. Bir dönem Kenan Doğulu müziğinden kurtularak, beynimi dinlendirdim” dedi.

“FARAH ÇOK NAİF”

‘Ayperi’ karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın şarkı söylemesini beğendiğini de söyleyen Doğulu, ona övgüler düzdü:
“Farah’ın sesi çok naif, çok tatlı. Bu konuda bir eğitim almadığı için sesinin bir asiliği ve vahşiliği de var. O vahşilik ona samimiyet katıyor.”