Cadde Killa Hakan kimdir sağlık durumu nasıl? Killa Hakan hastalığı nedir?

Killa Hakan kimdir sağlık durumu nasıl? Killa Hakan hastalığı nedir?

04.06.2022 - 20:42 | Son Güncellenme:

Killa Hakan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Massaka sosyal medya hesabı üzerinden ünlü rapçinin sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Peki Killa Hakan lakaplı Hakan Durmuş kimdir, sağlık durumu nasıl hastalığı nedir?

Killa Hakan kimdir sağlık durumu nasıl Killa Hakan hastalığı nedir

Killa Hakan lakabı ile bilinen rapçi Hakan Durmuş'un sağlık durumu hakkında Massaka tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda ünlü rapçinin durumunun ağır olduğu bilgisi verildi. Geçtiğimiz Mart ayında ameliyat olan bir süredir sağlık sorunları ile boğuşan Killa Hakan'ın yoğun bakımda tedavi gördüğü öğrenildi. Peki Killa Hakan lakaplı Hakan Durmuş kimdir? Killa Hakan'ın sağlık durumu nasıl?

Haberin Devamı

KİLLA HAKAN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Uzun zamandır bir paylaşım yapmayan Killa Hakan'ın yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Ünlü rapçi Massaka; Killa Hakan'ın son durumunu; sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Massaka, paylaşımında; "Selam arkadaşlar. Killa Hakan'ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin" ifadelerini kullandı.

Almanya'da yaşayan ve Killa Hakan mahlasıyla tanınan 49 yaşındaki Hakan Durmuş'un yoğun bakımda olma sebebi ve hastalığı henüz açıklanmadı. 

 

Killa Hakan kimdir sağlık durumu nasıl Killa Hakan hastalığı nedir

KİLLA HAKAN KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

3 Mart 1973 doğumlu olan Hakan Durmuş ya da bilinen adıyla Killa Hakan'ın ailesi 1960'lı yıllarda işçi olarak Trabzon'dan Almanya'ya göç etmiştir, aslen Tokatlıdır. Babası Ali Rıza Durmuş güreşçidir.

Haberin Devamı

A Milli Takımı'nda çok başarılı olmuştur ve madalyaları vardır. Killa Hakan, Almanya Kreuzberg'de doğup, büyümüş ve okumuştur. Hakan, sokaklarla erken yaşta tanışmış ve genç yaşında hapse girmiştir. Cezaevi yıllarında sürekli sözler yazmıştır. İlk hapse girişi Alman polisi sadece Türklere karşıt tavırlar yüzünden genç yaşta Hakan'a ceza vererek hapse girmiştir. Bu olay ile Killa Hakan ilk kez hapishaneye adım atmıştır. Son olarak bir polise ırkçı (Nazi) dediği için 4 ay hapis yatmıştır. Killa Hakan Almanya'da Workshop'lar vererek Rap müziği ile hayata tutunmayı öğrencilerine öğretmektedir.