Cadde Kim, nerede görüldü?

Kim, nerede görüldü?

28.10.2010 - 00:55 | Son Güncellenme:

En tembel... En çalışkan... En keyifli... En yorumsuz... En hayran...

Kim, nerede görüldü

EN TEMBEL
Dört ay önce evlenen Emir Benderlioğlu-Ceren Şekerci çiftine Cihangir’de bir kafede rastladık. Basın mensuparının görüntü almasına şaşıran Benderlioğlu, “Niye çekiyorsunuz. Ben esnafım” diyerek espri yaptı. Çok mutlu oldukları belirten Benderlioğlu, “Yeni proje yok. Zaten ben de bu sene dizi ya da sinema düşünmüyorum” dedi.

Haberin Devamı

EN ÇALIŞKAN
Martha Greff önceki gün Kanyon’da rastladığımız isimler arasındaydı. Buradaki Harvey Nichols mağazasında çalışan Greff, alışveriş merkezindeki bir lokantada öğle yemeği yedi. Ardından Starbucks’tan kahve alıp işinin başına döndü.

EN KEYİFLİ
‘Lale Devri’nin başrol oyuncularından Hatice Aslan önceki gün Kanyon’daydı. Little Soho adlı mağazadan alışveriş yapan Aslan, daha sonra Mango’ya girdi.

EN YORUMSUZ
Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, önceki akşam eşiyle Etiler’de bulunan Hünkar Restoran’a giderken objektiflere takıldı. Mekan girişi gazetecilerin kendisine soru yöneltmesi üzerine, “Arkadaşlar hiçbir konu ile ilgili konuşmak istemiyorum” diyen Belözoğlu ve eşi, gazetecilerin görüntü almasını engellemek için lokantada kuytu bir köşeye oturdu.

Haberin Devamı

EN HAYRAN
‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinin Berrin’i Yıldız Çağrı Atiksoy ile İnci’si Yeliz Kuvancı Cihangir’deydi. Atiksoy, gazetecilerin dizideki Osman karakterini canlandıran Emir Berki Zincidi’nin çok sevildiğini söylemesi üzerine, “Çok şeker, çok yetenekli ve akıllı bir çocuk. Zaten öyle olduğu için bizim dizide” dedi. Erkan Petekkaya için ise “İnanılmaz güzel. Enerjisine, eğitimine, her şeyine hayranım” şeklinde konuşarak övgüler yağdırdı.