Cadde Kırmız Oda Meliha'nın hikayesi nedir? Kırmızı Oda Meliha, Evrim Alasya kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında?

Kırmız Oda Meliha'nın hikayesi nedir? Kırmızı Oda Meliha, Evrim Alasya kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında?

02.10.2020 - 17:42 | Son Güncellenme:

Kırmızı Oda Meliha'nın hikayesi dizide izleyicilerin dikkatini çekti. Meliha karakterine Evrim Alasya hayat veriyor. İntiharın eşiğinden dönen Meliha, hayat hikayesini psikiyatriste anlattı. Kırmızı Oda Meliha'nın dram dolu hikayesi merak ediliyor. Peki Kırmızı Oda Meliha'nın hikayesi nedir? Evrim Alasya kimdir?

Kırmız Oda Melihanın hikayesi nedir Kırmızı Oda Meliha, Evrim Alasya kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında

Kırmızı Oda kısa bir süre önce yayın hayatına başladı. Meliha, cuma akşamları yayınlanan dizide yer alan karakterleri arasında bulunuyor. Meliha, gözyaşları içerisine hikayesini anlattı. Meliha'nın kızı 16 yaşında bir yangında yaşamını yitirmiş. Peki Kırmızı Oda Meliha, Evrim Alasya kimdir? İşte Kırmızı Oda Meliha'nın hikayesi...

Haberin Devamı

KIRMIZI ODA MELİHA KİMDİR?

Meliha küçük yaşlarda iken babası ve annesini kaybetmiş. Meliha daha sonra kardeşleri ile İstanbul'da yaşamaya başlıyor. Meliha, yıllar sonra ise Namık adında biriyle evleniyor. Kırmızı Oda dizisindeki Meliha, kızını 16 yaşında iken çıkan bir yangında kaybetmiş. Meliha intiharın eşiğinden döndü.

EVRİM ALASYA KİMDİR?

Evrim Alasya, 2 Ağustos 1979 tarihinde doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. Oyunculuğa ilk olarak 1999 yılında Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda başlamıştır. Birçok farklı projede yer alan Alasya, asıl çıkışını Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yakalamıştır.

EVRİM ALASYA'NIN YER ALDIĞI FİLMLER VE DİZİLER

2015 – Güneşin Kızları (Güneş) (TV Dizisi)
2014 – Benim Adım Gültepe (Suna) (TV Dizisi)
2013 – Vicdan (TV Dizisi)
2011 – Muhteşem Yüzyıl 2. Sezon (TV Dizisi)
2010 – Gönülçelen (Balçiçek) (TV Dizisi)
2008 – Muro – Nalet Olsun İçimdeki İnsana (Fidan) (Sinema Filmi)
2008 – Gece Sesleri (Neslihan) (TV Dizisi)
2008 – Başka Semtin Çocukları (Evrim) (Sinema Filmi)
2005 – Ihlamurlar Altında (Sema) (TV Dizisi)
2003 – 2005 – Bir İstanbul Masalı (TV Dizisi)