TV Rehberi Kırmızı Oda Gülben kim? Kırmızı Oda Gülben hikayesi nedir?

Kırmızı Oda Gülben kim? Kırmızı Oda Gülben hikayesi nedir?

18.06.2021 - 19:22 | Son Güncellenme:

Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayattan alınan hikayelerle yazdığı kitaplar televizyona dizi olarak yansıtıldı. Gerçek hayatta yaşanmış hikayeler izleyicileri ekrana bağladı. TRT 1 kanalında ekrana gelen Masumlar Apartmanı ve TV8'de ekrana gelen Kırmızı Oda birlikte heyecan dolu sahneleri ekrana taşıyacak. Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Kırmızı Oda'ya konuk oluyor. Peki Kırmızı Oda Gülben kim, konusu nedir?

Kırmızı Oda Gülben kim Kırmızı Oda Gülben hikayesi nedir

TRT 1 ve TV8 kanalının ilgiyle takip edilen dizileri Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda bir araya geliyor. Masumlar Apartmanı Gülben'i Kırmızı Oda'da görmek izleyenleri oldukça heyecanlandırdı ve meraklandırdı. Kırmızı Oda Gülben kim, konusu nedir araştırması başladı. İşte Kırmızı Oda Gülben ve Masumlar Apartmanı Gülben'in hikayesi...

Haberin Devamı

KIRMIZI ODA GÜLBEN KİM, KONUSU, HİKAYESİ NEDİR?

Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı. Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir.

Masumlar Apartmanı Gülben gerçekte kimdir?

Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterini Merve Dizdar canlandırmaktadır. Merve Dizdar Türk oyuncu. İlk televizyon deneyimi olan Aksanat Çocuk Oyunları ile tanındı.

Haberin Devamı

Merve Dizdar, 25 Haziran 1986 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Kendisi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü'nden mezun olmuştur. Kadir Has Üniversitesi'nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapmıştır. Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlayıp. Craft Tiyatro'da devam etmektedir. İlk sinema deneyimi "Bir ses böler geceyi" filminde, Cem Davran ile yapan Dizdar, Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dershane Üniversite’de gibi başlıca dizilerin yanı sıra, son olarak Beş Kardeş dizisiyle seyircileriyle buluşmaktadır. Ayrıca TRT ÇOCUK kanalında Arkadaşım Bıdı ve 23 Nisan şenliğe doğru adlı çocuk programlarının sunuculuğunu üstlenmiştir.