Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

31.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

 

Arsuz’da gün batımı

Haberin Devamı

Adana’nın önde gelen ailelerinden, arkadaşlıkları yıllar öncesine dayanan dostlar, önceki gün Hatice Döner Bierhelter’in öncülüğü ve Rahel- Aksel Butros’un ev sahipliğinde Arsuz’da buluştu. Akdeniz’in en güzel koylarının yer aldığı tertemiz havası ile Hatay’ın en cazip tatil yörelerinden Arsuz’da çocukluk yıllarından gelenek haline gelen buluşmaya Maya-İbrahim Bitargil, Fadi Sayek, Ceyda Bahadırlı, Aylin Özkan Aymen katıldı. Dostlar, muhteşem gün batımını izledi.

Kısa Kısa Cadde

Dostlar Arsuz’da gün batımının keyfini çıkardı.

Kısa Kısa Cadde

Kızlarıyla Barselona seyahati

Mücevher sektörünün başarılı markalarından Lion Diamond’ın sahibi Öznur Yakın, yoğunluktan fırsat bulup, soluğu çocuklarının yanında alıyor. Bu
yaz Bodrum- Göçek arasında mekik dokuyan Yakın, geçtiğimiz hafta rotasını Barselona’ya çevirerek bir haftalık tatil organize etti. Öznur Hanım iki
arkadaşı ve kızlarıyla Avrupa seyahatine çıkarak Barselona’nın tarihi güzelliklerini keşfetti.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Baş başa kutlama

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Meral Kozakçıoğlu Özekici ile Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ümit Özekici, mesleğine gönül vermiş iki başarılı isim… Çift, önceki gün evliliklerinin 23 yılını baş başa kutladı. İkili, kendileri gibi tıp yolunda ilerleyen oğulları Mustafa Özekici’nin de tatil için yanlarına geleceğini belirtti.

Kısa Kısa Cadde

Renkli festival

Her sene sahnesinde cazın ustalarını ağırlarken, aynı zamanda disiplinler arası keşif etkinlikleriyle enerjisini tüm adaya yayan Bozcaada Caz Festivali, 6’ncı yılında binlerce katılımcıyı bir araya getirdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın katkılarıyla üç gün boyunca Bozcaada geneline yayılan festival, genç yeteneklerle ustaları buluşturdu. Ödüllü sanatçı Shishani&Miss Catharsis, Max Plattner Trio, Fransız grup Nout konserleriyle adanın tınısı değişti. Yeni Türkü’nün yanı sıra Hüsnü Şenlendirici de müzik şöleni yaşattı. Gastronomi atölyeleri, panel ve konuşmalar, terapi ve masa tadımları ile renklenen organizasyon, güzel anılarla sona erdi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Konserlerin yanı sıra terapiler de revaçtaydı.

Kısa Kısa Cadde

 

Simay Dinç-Tobb İcra Kurulu üyesi Sena Balkaç ve Sanayici Hatice Aydoğdu 

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Yeni Türkü muhteşem bir konser verdi.

Çeşme’den gelen sürpriz

Murat- Özlem Hazinedar, önceki gün Bodrum’daki evlerinde özel bir davet verdi. Tülay Dölen ve İbrahim Dölen’den, Jülide-Mehmet Ali Berkman, Gilman Karadeniz ve eşine kadar tüm isimlerin bir araya geldiği neşeli yemeğin finalinde, grubun dostu, Beste Yurttaş, Çeşme’den sürpriz yaparak doğum günü pastası yolladı ve Zafer Kozanoğlu’nun yeni yaşını bir sürprizle kutladı.

Kısa Kısa Cadde

Hazinedar Ailesi’nin yemek davetinde Zafer Kozanoğlu’nun doğum günü kutlandı.

Boyalı uyarı

Rapçi Sefo, Çatalca’daki Erguvan Festivali’nde sahne aldı. Sanatçı, sahneye paket boya atan izleyicisine “Boya atmayın. Yoksa sahnenin önüne gelmem size uzak kalırım” diyerek izleyenleri uyarmak zorunda kaldı.

Kısa Kısa Cadde

İki tanıtım

Gizem Aktaş, single’ı ‘Ya Şimdi’nin tanıtımını İstanbul ve Ankara’da gerçekleştirdi. Şarkıcı, “Bu eser bana uğur getirdi. Konserden konsere koşuyorum” dedi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Avcı enerjisi

Zeynep Avcı, sözü ve bestesi Doğanay Karadeniz’e ait yeni şarkısını çıkarmaya hazırlanıyor. Şarkıcı, bu kez hareketli şarkısıyla sonbahar aylarına farklı bir enerji katacak.

 

Kısa Kısa Cadde

FİLM OLDULAR

Büyük hayran kitlesine sahip Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un hayatları film olacak, ikiliye Ceyda Ateş de eşlik edecek.

Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un tanınma hikayeleri film oldu. Burak Kuka’nın yöneteceği ‘Sevmedim Deme’ isimli yapım 14 Ekim’de vizyona girecek. Projede, Şebnem Sönmez, Nebil Sayın, Rıza Akın, Ceyda Ateş, Aytaç Uşun, Yalçın Hafızoğlu, Berrin Keklikler, Uğur Serhan, Tolga Aykut ve Eliz Baltacı da yer alacak.

 

Kısa Kısa Cadde

İkizler korkutacak

Arkın Aktaş yönetmenliğinde İstanbul’da çekilen korku filmi ‘Büyücü’, vizyona girmeye hazırlanıyor. Senaryosunu Murat Güleç ve Oktay Arabacı’nın yazdığı yapımın başrollerini Baran Arat ve Duru Demirhan paylaşıyor.

Kısa Kısa Cadde

Açelya’nın yeni aşkı 

Açelya Elmas, önceki gün yeni sevgilisi ile Bodrum Yalıkavak’taki Miya Beach’teydi. Yaz başladığından beri Bodrum’da olan şarkıcı yeni aşkını da Bodrum’da buldu. İkili, denizde samimi bir şekilde görüntülendi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Doğru bilinen yanlışlar!

Vücut ve cilt bakımında hayal ettiğiniz görüntüye sahip olabilmek için olumsuz etkileyebilecek tekniklerden kaçınmalısınız. Doğru uygulandığı bilinen yanlışları sizin için sıraladık:

Akneler sıkılmamalı

Yüzdeki akneler asla sıkılmamalı. Bu şekilde içindeki enfeksiyonu ve inflamasyonu da dağıtmış oluyorsunuz. Sonucunda yüzde oluşan izden uzun süre kurtulamayabilirsiniz.

Kremle yok olmaz

Özellikle kadınların kabusu selülitle mücadele edilecekse belirli krem ya da jeller mucizevi etki yaratmaz. Bu sorundan kurtulmak için bir dermatoloji uzmanına danışarak doğru uygulamalar seçmelisiniz.

Yüzünüzü sık sık yıkamayın!

Her cildin kendine özgü bir yağ dengesi var. Temizlik için sık sık yüz yıkamak doğal dengeyi bozar. Fazla temizlenen cilt tahriş olabilir, yağ oranı bozulduğundan sorunlu bir görüntüye yol açabilir.

Somonda saklı mucize

Dermatoloji uzmanları, dış faktörlerin etkisi ve kişinin yaşının ilerlemesiyle ciltte meydana gelen hasarların onarımında Somon DNA’sının iyi bir alternatif çözüm olduğunu söylüyor. Somon DNA’sı cilde ışıltı, protein, nem katkısı sağlarken kırışıklıkların giderilmesinde de fayda sağlıyor. Genel olarak alerjik reaksiyona da neden olmayan içerik, cildin orta tabakası olan dermise küçük iğneler yardımıyla enjekte ediliyor. Tedavi seansları iki haftada bir olmak üzere cildin ihtiyacına göre beş tedavi seansı şeklinde yapılabilir. Cildi baştan yaratan teknik, gençlik iksiri olarak tanımlanıyor.

Dökülen saça üzüm çekirdeği dopingi

Saç dökülmesi problemi yaşayan insanlar, çözümü üzüm çekirdeğinde bulabilir. Konuyla ilgili bilgi veren Prof. Dr. Murat Türkoğlu, “Dünyanın en güçlü antioksidanlarından biri olan üzüm çekirdeği ekstresi, saçların büyüme evresinde daha uzun süre kalmasını sağlayarak dökülme probleminin azalmasına yardımcı oluyor. Aynı zamanda saçların güçlü ve parlak olmasını sağlıyor, zayıflamış saç tellerini ve köklerini güçlendirerek dökülmesini engelliyor” dedi.

Tırnaklarınız uzamıyorsa...

Özellikle yaz aylarında suyla daha fazla temas halinde olan tırnaklarınız yavaş uzuyorsa ya da çabuk kırılıyorsa gerekli bakımlarla çözüm üretebilirsiniz. İşte evde uygulayabileceğiniz bakım kürü: Yarım portakal suyu, birkaç diş ezilmiş sarımsak ve bir miktar zeytinyağının iyice karıştırarak, 10 dakika boyunca parmakları bu karışımın içinde bekletebilirsiniz. Haftada iki kez uygulanacak bu işlemle sağlıklı tırnaklara kavuşabilirsiniz.