Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

20.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

‘TÜRKİYE’DEKİ İNSANLARA ÇOK BAĞLI HİSSEDİYORUZ’

Haberin Devamı

New York çıkışlı jungle pop ikilisi Sofi Tukker, İstanbul ve Ankara konserleri öncesinde Türk seyircisine mesaj gönderdi.

Sophie Hawley-Weld ve Tucker Halpern’in güçlerini birleştirerek kurduğu Sofi Tukker, ‘The Wet Tennis’ tur kapsamında ülkemize gelecek. Epifoni organizasyonu ile 30 Eylül akşamı İstanbul’da KüçükÇiftlik Park’ta, 1 Ekim’de de Ankara’da konser verecek ikili, yeni albümlerinde Türk DJ Mahmut Orhan ile yaptıkları iş birliğiyle ilgili, “Mahmut’a bayılıyoruz. Favori sanatçılarımızdan biri... İstanbul’a ilk geldiğimizde tanıştık ve kaliteli zaman geçirdik” dedi. Ekip, Türk seyircisine ise şu mesajı iletti: “Türkiye, dünyada bizi gerçekten kucaklayan ilk yerlerden biriydi ve çok teşekkür ederiz. Ülkenizdeki insanlara çok bağlı hissediyoruz ve en iyi müzik zevkine sahip olduklarını düşünüyoruz. Yakında görüşürüz!”

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Ekip, Türkiye’deki konserlerinde sahnede bir tenis kortu inşa ettiklerini ve dev bir skorboard olacağını söyledi.

Yeni tekli heyecanı

Tel-Aviv’li indie pop grubu Lola Marsh, son single’ları ‘Love Me On the Phone’un yakaladığı başarının ardından, ‘Satellite’ adlı yeni teklilerini dinleyicilerinin huzuruna çıkardı. Bir ilişkide beraberlik devam ederken, bir yandan da birey olarak özgür olmaya duyulan özlem arasındaki çatışmadan bahseden tekli, çaresizlik duygusunu dinleyiciye yumuşak ve samimi bir dille veriyor.

Kısa Kısa Cadde

Aspendos müziğe doyacak

İtalyan pop tenor Alessandro Safina ile İspanyol Tenor Placido Domingo, Aspendos Antik Tiyatrosu’nda müzik ziyafeti sunacak. Safina, 28 Eylül akşamı Limak Filarmoni Orkestrası ile sahne alacak. Ertesi akşam konser verecek olan Domingo ise güçlü ve dramatik sesiyle kendine hayran bırakacak.

Kulis güzeli

Izabel Goulart, Londra Moda Haftası’nın perde arkasından kareleri sevenlerinin beğenisine sundu. Dünyaca ünlü model, David Koma’nın defilesi için hazırlanırken pozlar verdi. Goulart, fiziği ve enerjisiyle beğeni topladı.

Güçlü kadının kitabı

New York Times çok satanlar listesinden Sarah Jio’nun romanı ‘Agapi Ölümsüz Aşk’, Epsilon logosu ve yeni kapak tasarımıyla raflardaki yerini aldı. Ülkemizin en çok okunan yabancı yazarlarından Jio, eserinde yaşadıkları zorluklara rağmen hayatın her alanında var olan güçlü kadın karakterlerin hikâyeleri kalplerinizi ısıtacak.

Haberin Devamı

Kadınların hayatına dokunacak

Dünyaca ünlü isimlerle yaptığı röportajlarla bilinen Ayşegül Ekinci, şimdi de ekranda kadınların hayatına dokunacak. Yeni televizyon programının heyecanını yaşayan gazeteci, “Teklif gelince ‘10 Yaş Genç’ isimli bir yapıma başlamaya karar verdik. Katılımcıları 10 yaş gençleştirme üzerine kurulu. Kişisel gelişim hocası olarak bu dönüşüme içsel rehberlik yapacağım” diye konuştu.

Kısa Kısa Cadde