Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

07.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Işıldıyor

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Dilan Çiçek Deniz, katıldığı bir davette kombiniyle beğeni topladı. Çektirdiği kareleri Instagram’dan yayınlayan oyuncu, “Kendi hikâyemde kötü insan benim” notunu düştü. Deniz’e hayranları, “Gittiğin her yerde ışıldıyorsun” ve “Gecenin en güzeli sen olmuşsun” gibi mesajlar gönderdi.

ikizler geliyor!

Kısa Kısa Cadde

Hilary Swank, eşi Philip Schneider ile ikiz bebek beklediklerinin müjdesini verdi. İki Oscar ödüllü oyuncu, katıldığı bir televizyon programında, “Bu benim uzun zamandır istediğim bir şeydi. Anne olacağım. Ve sadece bir tane değil, iki tane. Buna inanamıyorum. Kendimi harika hissediyorum. Tam bir mucize!” ifadelerini kullandı. 48 yaşındaki Swank, sosyal medyada tebrik yağmuruna tutuldu.

Ekrana dönüyor

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Uğur Pektaş, yıllar sonra ekrana dönüyor. Snob Magazin’in haberine göre; oyuncu ‘Teşkilat-ı Mahsusa Trablus’ dizisiyle yeniden izleyici karşısına çıkacak. Pektaş, “Türkiye, Tunus ve Cezayir’de çekimlerinin gerçekleşeceği dizi, gerçek bir ajan hikâyesini konu edinecek” dedi.

‘Güvende hissediyorum’

Kısa Kısa Cadde

Eda Gürkaynak, 37’nci yaşına giren sevgilisi Birkan Sokullu’nun doğum gününü Instagram’dan kutladı. Sosyetik isim, “Kendimi en çok senin elini tutarken güvende hissediyorum. İyi ki varsın” yazarak, kalp emojisi koydu. Gürkaynak’a sevenleri, “Çok yakışıyorsunuz” mesajını gönderdi.

Duygularını keşfedecek

Kısa Kısa Cadde

Deniz Can Aktaş, ilk sinema filmi ‘Bandırma Füze Kulübü’nde Umut rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Oyuncu, uzay gibi bir muamma kadar kendi duygularını da keşfederek, aşka yelken açan bir genci canlandırıyor. Projede, Alina Boz, Atay Yıldız ve Erkan Kolçak Köstendil de rol alıyor.

‘Bütünün parçasıyım’

Kısa Kısa Cadde

Tansel Öngel, en çok doğadan ilham aldığını söyleyerek, “Bu bütünün bir parçasıyım” dedi.

Tansel Öngel, Gardırop dergisine konuştu. Oynadığı karakterlere benzemediğini açıklayan oyuncu, “Kendimizden farklı bir karakteri deneyimlemek oyunculuğun en heyecan verici taraflarından biri” dedi. En çok doğada ilham bulduğunu söyleyen Öngel, “Doğa, Tanrı’nın sanatıdır. Bu bütünün bir parçası olduğumu hissettiğim her an, bendeki sevgi potansiyelini ve yaratıcılık potansiyelini açığa çıkartıyor. Bunu da Anadolu Tasavvufu’ yla öğreniyorum” dedi.

Haberin Devamı

Üçlemede ikinci soluk

Kısa Kısa Cadde

Selami Şahin’in üçleme projesinin ikinci şarkısı ‘Durma Git’, müzik listelerine giriş yaptı. Şarkının sözü ve bestesi Şahin imzası taşıyan projenin düzenlemesi ise Febyo Taşel’e emanet edildi.

‘Canavar’ gibi şarkı

Kısa Kısa Cadde

Agah ve Tugz ‘Canavar’ adlı yeni çalışmasını çıkardı. Klip çekimleri Sezai Demirer tarafından Reşadiye’de bir malikanede çekildi

Açılışta buluştular

Kısa Kısa Cadde

Şafak Sezer, MediAlkent Clinic, üçüncü şubesinin açılışına katıldı. Bahçelievler İstWest’teki etkinliğe kliniğin sahibi Altan Kavas’a, Uğur Arslan, Serkan Şengül ve MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem de katıldı.

Dayanışma günü

Kısa Kısa Cadde

Bebek, çocuk ve ebeveynlere yönelik ürünleri bir çatı altında toplayan Minycenter, yol arkadaşı olmaya devam ediyor. İpek Özilhan Özkan ev sahipliğinde gerçekleşen Minycenter davetinde, Melodi Elbirliler Türkmen annelik sürecini Oylum Talu moderatörlüğünde aktarırken; Özkan da Minycenter markasının oluşumunu, yeni doğan koleksiyonunun yanı sıra markanın sunduğu ürünlerle ebeveynlerin yanında olduklarını vurguladı.The Stay Ortaköy’de gerçekleşen davete, Yasemin Özilhan, Cemre Kemer ve Mert Vidinli’nin yanı sıra birçok davetli katıldı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde


Özgün çalışmalar

Kısa Kısa Cadde

Istanbul Concept Gallery ve Pera Palace Hotel iş birliği ile yepyeni bir sanat galerisine dönüştürülen Pera Palace Hotel/Galata Fuaye’nin 2022 sanat sezonu açılışı, su altı fotoğrafçılığında özgün çalışmalarıyla tanınan usta sanatçı Saygun Dura’nın ‘Arada’ sergisiyle gerçekleşiyor. Sanatçının Van Gölü’nde çektiği ve beş yıl boyunca çalıştığı inci kefalinin göçü ve Van Gölü’nün mercanları diye bilinen, gerçeküstü heykelleri andıran mikrobiyalitleri kapsayan sergi, izleyiciyi büyüleyici bir yolculuğa çıkarıyor. sergi, 5 Kasım’a kadar her gün ziyaret edilebilir.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Deniz festivaline renkli dokunuş

Kısa Kısa Cadde

Dünyanın dört bir yanındaki yelken sporcularını Bodrum’da bir araya getiren Era Bodrum Yelken Kulübü tarafından başlatılan ve uluslararası deniz festivali American Hospital The Bodrum Cup’ta yarışacak yatların bayrakları, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı tarafından renklendirildi.
Önceki gün başlayan bayrak boyama etkinliği, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal ve The Bodrum Cup Onursal Başkanı Erman Aras’ın katılımıyla gerçekleşti.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Işıltılı iş birliği

Kısa Kısa Cadde

Dünyaca ünlü kozmetik markası Bobbi Brown, ses getiren iş birliklerine bir yenisini daha ekledi. Mücevher sanatını ve güzelliği bir araya getiren bu proje kapsamında, Bobbi Brown’ın ikonik dört ürünü ve Bee Goddess’ın aşkı, bereketi, kadınlığı ve gücü temsil eden özel tasarımlı tanit bilekliği eşliğinde bin 500 TL değerinde Bee Goddess hediye çekinden oluşan sınırlı sayıda set satışa çıkıyor.

Kısa Kısa Cadde

Anlamlı alışveriş galası

Kısa Kısa Cadde

Jade&Brands çözüm ortaklığında TOÇEV yararına Raffles Hotel İstanbul’da ‘All Exclusive Fashion Marketing&Shopping Gala’ gerçekleşecek. 19 Ekim tarihinde gerçekleşecek Ebru Akel, Gizem Hatipoğlu, Emel Yıldırım, Özlem Yıldız, Gülay Kamaz, Ceren Benderlioğlu, Neşe Aykut, gibi ünlü isimlerin yer alacağı etkinlikte ayrıca Dr. Gülseren Budayıcıoğlu katılarak en sevilen kitaplarıyla imza günü gerçekleştirecek.

‘Şifreler’ sergileniyor

Kısa Kısa Cadde

‘Yapılmamışı yapmak, denenmemiş denemek, söylenmemişi söylemek’ mottosu ile sanata değer katmanın izinde olan Maji Art Gallery, Black Cube ve White Cube salonlarında; Leonarda Da Vinci’den bu yana ‘Bütünler Teorisi’ni geliştirmiş, ressam, bilim adamı, filozof ve matematikçi olan Reşat Atalık’ın ‘Şifreler’ isimli sergisini sanatseverlerin beğenisine sundu. Atalık’ın bu özel seçkisi ile bir dehanın şifrelerinin çözüldüğü sergiye ünlü isimler katılım gösterdi.

Gençleri coşturdu

Kısa Kısa Cadde

Atiye, Ege Üniversitesi’nin düzenlediği ‘Ege’ye Hoş Geldin Şenliği’nde sahneye çıktı. 20 bin kişiyi coşturan şarkıcı, kendisini ilk defa izlemeye gelen kardeşi Can’ı sahneye çağırarak, ‘Hali Hali Hal’ parçasında düet yaptı. Renkli sahne kostümü ve güzelliğiyle göz kamaştıran Atiye, hayranlarına müzik ziyafeti sundu.

Ünlüleri buluşturan davet

Kısa Kısa Cadde

Solo Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Cengiz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde hayata geçirdiği otel projesini renkli bir yemek davetiyle tanıttı. İstinye’deki Park Mario’da gerçekleşen davete Mehmet Ali Erbil, Ece Erken, İsmail YK, Seren Serengil, Mustafa Topaloğlu, Tolga Yüce ve Selen Görgüzel’in de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim katıldı.

Güzel’e ödül

Kısa Kısa Cadde

Oyunculuktan sonra sunuculuk kariyerine de başarıyla devam eden Semra Güzel, bu sene ikinci ödülünü aldı. Güzel, Uluslararası Girişimcilik ve Proje Ödülleri kapsamında ‘Yılın En Başarılı Aktüel Program Sunucusu’ ödülüne layık görüldü. ‘Yaşama Dair’ programına devam eden sunucu, yakında farklı projelerle ekrana çıkacağını belirtti.

'Şahane bir duygu’

Kısa Kısa Cadde

Şenay Gürler, Ahmet Mümtaz Taylan’ın ‘Empati’ programına katıldı. Anneanne olduğunu söyleyen oyuncu, “Torunum Simya bana ‘Şenay’ diyor. Uzakta yaşıyorlar, çok sık göremiyorum, özlüyorum ama aramız da çok iyi. Bir araya geldiğimizde de uzun uzun birlikte kalmaya dikkat ediyoruz. Şahane bir duygu, çok şanslıyım” şeklinde konuştu.