Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

10.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Asırlık binada görkemli açılış

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

İstanbul’un popüler yapıları arasında yer alan İtalyan asıllı mimar Giulio tarafından 100 yıl önce yapılan Maçka Palas, önceki akşam tarihi günlerinden birini daha yaşadı. Ülkemizin dünyada tanınan markalarından biri olan Nusret’in, önceki akşam ev sahipliğinde iki mutluluk birden yaşandı. İtalyan mutfağının küresel markalarından biri olan Cipriani’yi İstanbul’a yeniden kazandırmanın yanı sıra tarihi Maçka Palas’ın 100’üncü yılı kutlaması da gerçekleşti. Ferit Şahenk, Beyhan-Egemen Bağış, Pervin Ersoy,Ali Koç, Orhan Gencebay, Mustafa Taviloğlu ve Ali Ağaoğlu’nun yer aldığı gecede, Bocelli Vakfı’nın kurucusu Andrea Bocelli ile eşi Veronica Berti Bocelli da vardı.

Kısa Kısa Cadde

Dijital devrim

Kısa Kısa Cadde

Damat, Tween ve D’S damat markaları ile dünya moda perakendesinin lider kuruluşlarından olan Orka Holding, 400’ün üzerinde bölge müdürü, mağaza müdürü ve müdür yardımcılarının katılımıyla metaverse’de toplantı gerçekleştirdi. Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, avatarıyla toplantıya katılarak gelecek planlarını şirket çalışanları ile paylaştı. Etkinlikte; Orka Holding’in üretim kalitesi, sipariş ve tedarik süreçlerindeki yatırımları, dijitalleşme adımları gibi konular ele alındı.

Haberin Devamı

Los Angeles’ta tanıtım

Kısa Kısa Cadde

Uzun yıllar finans sektöründe çalıştıktan sonra yemek sektörüne geçip kısa zamanda yaptığı yemekler ve yazdığı gurme kitaplarıyla dikkat çeken Jale Balcı, bu kez Los Angeles’ta adından söz ettiriyor. Önceki gün Los Angeles Başkonsolosumuz Sinan Kuzum ve eşi Alina hanımın ev sahipliğinde yazarın zeytinyağı kitabının tanıtımı yapıldı. Yaşamının Los Angeles’de sürdüren Begüm Şen’in de kalabalık dost grubuyla katılıp destek verdiği günde misafirler, yazarın yaptığı yemeklere büyük ilgi gösterdi.

Koleksiyona özel film

Kısa Kısa Cadde

Les Benjamins, Sonbahar/Kış 2022 erkek ve kadın koleksiyonu için özel hazırlanan kısa film ‘Herzlich Wilkommen’in gösterimi önceki akşam Soho House’da Les Benjamıns kurucu ve kreatif direktörü Bünyamin Aydın ev sahipliğindeki davetle gerçekleşti. Film gösterimine Büşra Develi, Mabel Matiz, Serkay Tütüncü, Meriç Aral, Gülcan Arslan ve Shane Larkin gibi ünlü isimler, filmin yönetmeni Melih Kun, film müziklerinin yapımcısı VeYasin katılım gösterdi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Biletleri tükendi

Kısa Kısa Cadde

Hülya Avşar, Yeni Gazino’da sahne aldı. Rezervasyonları dolan ve sold-out olan gecede sanatçı, Melih Yazgan imzalı elbisesi, sesi, güzelliği, esprileri ve şarkılarıyla tam not aldı.